Bede robil scianke ze steropianu i pan w sklepie powiedzial ze zaprawy klejowej do takich rzeczy nie powinno sie stosowac bo moze peknac a jesli duza wilgotnosc to sie rozleci, wiec polecil mi farbe dekoral emalia , ktora jest ekologicznie bezpieczna i nie ma na niej napisane ze jest toksyczna. Pozatym posiada atesty Pzh. I tu moje pytanie czy moge ja zastosowac w terra (zwierzak bedzie oczywiscie wpuszczony po dokladnym wyschnieciu farby i gruntownym wietrzeniu terra :))))
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 września 2005 - 12:17
Podobne tematy: Farba do steropianu x
jaszczurki
Terrarystyka
Farba do terrariumklacza ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Początkujący hodowcy jaszczurek
Farba ceramiczna magnat na ściankęHotSnow, 23 sie 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
Wystrój, roślinność
Nietoksyczna farba, lakierRak0cy91, 16 gru 2021 |
|
![]() |
|||
terrarium - paludarium
Budowa, osprzęt
Farba do Paludariumgigakox, 25 paź 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
Budowa, osprzęt
Jaka bezpieczna farba do metaluAmidarasilver, 07 kwi 2021 |
|
![]() |
Napisany 03 września 2005 - 12:28
Aha dodam jeszcze ze farba jest wodorozcienczalna, nie posiadająca silnego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 września 2005 - 13:24
Pan w sklepie sie nie zna i tyle w tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 września 2005 - 13:43
To kamień z serca :) Ale prosze jeszcze o wypowiedzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 września 2005 - 13:56
wiele wiele osob stosuje w swoich terrariach styropian+atlas+pigment i jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 września 2005 - 18:06
ja styropian malowalem za pomoca zywicy epoksydowej wymieszanej z pylem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 września 2005 - 06:48
Juz pomalowane i musze powiedziec ze efekt nawet mi sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_wh6fxe_*
Napisany 04 września 2005 - 07:21
Kupic gotowy w sklepie:).
A co do tej farby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
A co do tej farby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów