Mam taki problem, mój maluch ma z jakies 25cm i jest strasznie agresywny w ogóle nie mogę do niego ręki wystawić choć z tydzień temu normalnie mogłem go na ręce brać...w zachowaniu jest taki sam jak wcześniej czyli wydaje się spokojny ale wystarczy, że wystawię do niego rękę to od razu się pompuje i syczy...mogę jakoś temu zaradzić czy samo mu to przejdzie ?? Wiem, że od góry nie można go brać bo dłoń może mu przypominać ptaka drapieżnego lecz nawet nie mogę go od dołu złapać...choć pokarm zje praktycznie z dłoni...
Napisany 09 października 2010 - 21:11
Mam taki problem, mój maluch ma z jakies 25cm i jest strasznie agresywny w ogóle nie mogę do niego ręki wystawić choć z tydzień temu normalnie mogłem go na ręce brać...w zachowaniu jest taki sam jak wcześniej czyli wydaje się spokojny ale wystarczy, że wystawię do niego rękę to od razu się pompuje i syczy...mogę jakoś temu zaradzić czy samo mu to przejdzie ?? Wiem, że od góry nie można go brać bo dłoń może mu przypominać ptaka drapieżnego lecz nawet nie mogę go od dołu złapać...choć pokarm zje praktycznie z dłoni...
Podobne tematy: Agresywny maluch... x
Archiwum ogłoszeń
Varanus tristis maluchINFOmag, 31 mar 2025 |
|
|
|||
wybór zwierzęcia
Ptaszniki
Jaki skorpion z średnim jadem (szybki agresywny) ?olaffffffffffffffff, 03 paź 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Varanus macraei, piękny maluchGrażynka, 02 lip 2024 |
|
|
|||
zachowania
Ptaszniki
Agresywny ptasznik kędzierzawyPompkq, 03 paź 2023 |
|
|
|||
warunki hodowli
Jaszczurki
Gekon orzęsiony maluch - brudny od papkiankravis, 18 cze 2023 |
|
|
|
Napisany 09 października 2010 - 21:54
mozesz pokazac jej jedna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2010 - 21:55
mozesz pokazac jej jedna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2010 - 22:06
Napisany 10 października 2010 - 10:23
Napisany 10 października 2010 - 12:09
Napisany 10 października 2010 - 12:38
Napisany 10 października 2010 - 13:19
Napisany 11 października 2010 - 17:21
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany