witam wszytkich, otóż sprawa jest taka ze mam agame ma 4 tygodnie u siebie mam ja 2 tygodnie i ma 13 cm. problem polega na tym ze nie chce ona jesc nic poza mącznikami, tzn je jeszcze zielenine. ale zadnego innego pokarmu nie chce przyjmowac. a na stronie podona pisze ze mączniki nie moga stanowić podstawy diety ze wzgledu na skorupke. dostaje tez raz w tygodniu 4 krople witamin (Tetrafauna ReptoSol 42zł). próbowałem podawać świerszcze ale nic nałapałem koników polnych ale też nie chce. wpuściłem tez motyla z nadzieja ze zacznie polować na niego gdy tez bedzie latał ale tez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 września 2010 - 11:27
Podobne tematy: agama je tylko maczniki x
warunki hodowli
Agamy - brodata i karłowata
Terrarium młoda agama karłowataDikimolo, 02 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Pajaki samice i terraria warszawa tylko odbiorAdasek, 10 paź 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony phelsumy i nie tylkolakapciul, 17 wrz 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Hodowla tylko całośćBartifli, 07 wrz 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles, 03 wrz 2025 |
|
|
Napisany 25 września 2010 - 11:32
Siema.
Ja na Twoim miejscu zrobil bym jej krotka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ja na Twoim miejscu zrobil bym jej krotka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 września 2010 - 11:33
a próbowałeś podawac jej swierszcze pęsetą ??
Napisany 25 września 2010 - 11:59
próbowałem ale tez nie chce. a co do wielkości to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 września 2010 - 12:20
Posmakowały jej robaki:) trochę nie dobrze bo to prawie nic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 września 2010 - 13:25
Proponuje jw. zrobic 2 dni głodówki i potem wpuśc do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 września 2010 - 16:24
Też sugeruję przegłodzić.
Mniejsze zmartwienie by było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Mniejsze zmartwienie by było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 września 2010 - 22:34
Krotka glodowka i daj jej swierszcza jesli nie pomoze przedluz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany