Jump to content

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Jakie roslinki dla vittatusa ???

• This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 Codeman_47

Codeman_47
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7227 dni
  • Poland / Lubelskie / Lublin

Posted 30 April 2006 - 08:59

Witam.
Mam pytanko odnoscie roslinek dla mojego geka vittatusa. Mam tera na wysokosc 70 cm, wiec chce jakies fajne wysokie rosliny, ktore by......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

Similar Topics: Jakie roslinki dla vittatusa ???     x

#2 Łotysh

Łotysh
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7999 dni
  • Poland / Dolnośląskie / Wrocław

Posted 30 April 2006 - 10:37

polecam dracene (jako kryjówka) oraz wszelakie pnącza (filodendron, scindapsus) które fajnie zarosną terrarium tworząc gąszcz w ktorym gekon będzie miał dużo kryjowek.

#3 Fabian

Fabian
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7468 dni
  • Poland / Dolnośląskie / Wałbrzych

Posted 30 April 2006 - 19:50

Mogą być również hoje :) Ciekawe odmiany np. davidcumingii nie tylko przyczynią się do stworzenia kryjóek ale również upiększą terrarium swoimi kwiatami :) Polecam również......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#4 I3

I3
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6957 dni
  • Poland / Zachodniopomorskie / Świnoujście

Posted 25 July 2006 - 18:09

a co sadzicie o sansyberii (czy jak to sie tam pisze) ? zobaczylem w sklepie jakims. twarde liscie, gekon sie nie pokaleczy, rosnie w gore.......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

1 user(s) are browsing this forum

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.