Hej.
1.Musze kupić mojemu żółwiowi nowe akwarium. I już na wstępie mam problem. Bo szukam akwarium takiego 120x50x50 a wszędzie tylko 120x40x50 ;/. Widzę że pozostaje mi tylko na zamówienie coś zamówić. Nawet na allegro nic nie ma.
2.Druga sprawa to grzałka. Co byście polecali do takiego akwa.? Coś nie drogiego najlepiej bo tatuś jak zobaczy ile to wszystko kosztuje to zrezygnuje;/. A i musze zaznaczyć że myśle że zarazie żółwia chyba jak będzie już nowe akwa trzymał bez nadbudówki dopiero potem zrobie ją i wlaśnie żeby grzałka nadawała się tu i tu ;].
1. Teraz kwestia filtrowania. Ja mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Gość_Anonymous_*
Napisany 22 kwietnia 2006 - 13:03
Podobne tematy: New Akwarium. x
terrarium - pozostałe tematy
Terraria dla jaszczurek i sprawy techniczne
Duże terrario akwarium - budowa oraz zwierzakarturpunk, 09 mar 2020 |
|
|
|
||
tematy ogólne
Żółwie wodno-lądowe
Czy znacie tanie sklepy z akcesoriami do akwarium?KorciPL, 04 sie 2025 |
|
|
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane - Paludarium (terrarium + akwarium) 50x50x120cmvantis_terra, 17 cze 2025 |
|
|
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Akwarium na sprzedażQqror |
|
|
|||
zachowania
Skorupiaki
Jak "wyprowadzić" krewetki z akwariumJędrek |
|
|
Napisany 22 kwietnia 2006 - 17:36
grzałka do takiego akwa kosztuje ok. 50 zł. Co do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2006 - 22:12
ja tam proponuje tak:)
kup sobie takie akwa jakie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
kup sobie takie akwa jakie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany