No to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie z wątku ;) Najwyraźniej chory układ nerwowy albo coś (padaczka?)
Zdychajace myszy - dziki szal

lip 24 2010 21:43
17 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 sierpnia 2010 - 19:26
Podobne tematy: Zdychajace myszy - dziki szal x
Sprzedam karmówkę
Hodowla gryzoni szczurów i myszyGrzesiek89xxx, 16 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam karmówkę
Nadwyżka myszy i szczurówGrzesiek89xxx, 04 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię żywe myszybartoszpodkowka, 05 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
Giełda
Przewóz myszy z Niemiec do PolskiMusMus, 25 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Oddam
[Oddam] 50szt mrożonych myszy 11-15g ~OstrołękaEmcet, 24 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 07 sierpnia 2010 - 20:25
Ktoś gdzieś coś usłyszy, nie wie do konca co, ale opowiada potem wszystkim w koło wierutne bzdury.
Nie masz dowodów to nie powtarzaj tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Nie masz dowodów to nie powtarzaj tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Robus_*
Napisany 07 sierpnia 2010 - 22:11
[quote]Ktoś gdzieś coś usłyszy, nie wie do konca co, ale opowiada potem wszystkim w koło wierutne bzdury. [/quote]
Slyszalem to od jednej uzytkowniczki tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Slyszalem to od jednej uzytkowniczki tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2010 - 11:50
[quote] Mam jedna mysz ktora do dzisiaj trzyma sie dobrze, no fakt, ze nie byla z gieldy tylko z prywatnej hodowli...
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Robus_*
Napisany 08 sierpnia 2010 - 16:19
[quote]A kogo interesuje co Ty trzymasz? Bo ja hoduję, nie trzymam. Poza tym: "po to jest forum żeby się wypowiadać, więc będę pisał co mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2010 - 16:56
[quote] Podobno z myszami z gieldy tak jest, bo tam nie rozdzielaja potomstwa i wystepuje tam kazirodztwo. Takie myszy sa slabe genetycznie i czesto choruja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Robus_*
Napisany 08 sierpnia 2010 - 18:44
[quote]Oskarżasz tym stwierdzeniem wielu uczciwych hodowców sprzedających na giełdzie. To nie ja mam wskazać źródło, bo nie ja oskarżam. Skoro znasz tyle osób, którym padają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2010 - 11:33
Często przyczyną śmierci gryzoni jest temperatura i przegrzanie. Co do chowu wsobnego to jest on często stosowany w przypadku gryzoni laboratoryjnych. Przykładem szczury szczepu Wistar....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów