Dziś popołudniu pojechałum do pobliskiego lasu żeby wykopać sobie troche piachu do terrarium(jest taki pagórek rozjeżdzony quadami chyba cała okolica bierze z tamtąd piach) wskoczyłem do dołka i zaczołem napełniać reklamówkę nagle zauważyłem malutką żabkę pomyślałem że wpadła lub osuneła się do tego dołka więc ją z niego "uwolniłem" (byłem przekonany że wyświadczam jej pezysługę) ale za kilka ruchów szufelką zauważyłem jeszcze dwie malutkie żabk wydało mi się to już dziwne i po uważnym rozejżeniu się zauważyłem małą norkę z ledwo wystającym pyskiem dorosłej ropuchy szrej wokół której znajdowały się młodę wszystkie wokół matki w ciasnej norce nieznam się na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 lipca 2010 - 20:24
Podobne tematy: Ropucha szara opiekuję się potomstwem???? x
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
rzekotki, ropucha aga, aksolotle, zółwie wodne i lądowe w GliwicachAraneus, 22 gru 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Żaby rogate, Rzekotki, Termitówki, Kumaki, Żaba byk, Ropucha, Żółw chińskivantis_terra, 23 paź 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Redukcja hodowli ptaszniki, pająki, terraria, ropucha, gekonEccle, 05 lut 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Redukcja hodowli ptaszniki, pająki, terraria, ropucha, gekonEccle, 05 lut 2024 |
|
|
|||
identyfikacja
Płazy
ROPUCHA AGA różnice w podgatunkachDAMIAN.pozdro600, 16 lip 2023 |
|
|
Napisany 20 lipca 2010 - 08:20
To raczej przypadek - ropuchy rzeczywiście składają skrzek w wodzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany