Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

raffaello20 -uwaga na tego niby fachowca-nie polecam

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
15 odpowiedzi na ten temat

#11 marcinb36

marcinb36
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6035 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Stęszew

Napisany 09 lipca 2010 - 18:53

profesionalny sklep skorpion poznan robi terraria za 105zł a twoje kosztowało 135zł wiec drogo. moj ojciec jak zobaczył to terra to stwierdził ze ........ powinnes za takie badziewie dostac. owszem pytałes sie czy wentylacja pasuje ale jak odbierałem terrarium dopiero. terra miałem zabezpieczone w ten sam sposob w samochodzie co ty.a co do samego terrarium to szyby w nim zastosowane nie maja 4 mm tylko 3do 3,5mm a miała byc pełna 4 i w pełni oszlifowane,ale ty nie wiesz co to szlifowanie szyby!!!!!!!!!!!!!!ps-zastanawiam sie dla jakich sklepow robisz te terraria bo ja juz drugi raz od ciebie nic nie zamowie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#12 sylwek

sylwek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6467 dni
  • Polska / Mazowieckie / Ostrołęka

Napisany 09 lipca 2010 - 19:03

Czy to terra tak wyglądało w chwili sprzedaży? Bo jeśli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 drizzt

drizzt

Moderator w działach giełdowych

• Pomocny na giełdzie
  • Z nami od: 7721 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 09 lipca 2010 - 19:15

Skorpiona terraria tez nie zachwycaja... Dwa razy kupilem na gieldzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 marcinb36

marcinb36
  • Terrarysta

Napisany 09 lipca 2010 - 20:13

w dniu zakupu widziałem tylko gorna wentylacje,reszta była owinieta gazeta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 fre4k

fre4k
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5646 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdynia

Napisany 09 lipca 2010 - 20:43

ale fuszerka, kolego, Ty to odbierałeś osobiście? za ~100 pln?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 marcinb36

marcinb36
  • Terrarysta

Napisany 10 lipca 2010 - 18:02

za 135 zł,tak odebrałem ale jak pisałem całe terra było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.