witam, mam dwie samice lamparcie w terarium, jedna jest duza z grubym ogonem, druga mala i chuda. Kupilam obie w tym samym czasie. Nie wiem dlaczego ta mniejsza nie chce jesc (ale robi kupy) ktos mi poradzil abym je sprobowala rozdzielic na kilka dni, bo moze ta mniejsza sie stresuje obecnoscia wiekszej. Zrobilam tak, nie zauwazylam zadnej zmiany. Moj gekon dalej jest mniejszy, chudy, co dziwne jej skora w dotyku nie jest zbyt ciepla, i zauwazylam ze jej jezyk jest dziwnie jasny, a nie rozowy. czy to jest oznaka ze moj gekonik jest chory? prosze o pomoc[b][/b]
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 czerwca 2010 - 11:17
Podobne tematy: dziwny jezyk gekonicy. pomocy x
linienie
Ptaszniki
Dziwny wygląd Caribena Versicolor po wylince.teraphosa21, 17 paź 2025 |
|
|
|||
Media
Na lotnisku słodycze miały dziwny zapach. Tak znaleźli 1500 pająkówTherapoTerra, 15 lip 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Węże
Dziwny wygląd kału zbożówkimiyamane, 06 cze 2025 |
|
|
|
||
linienie
Węże
Pierwsza wylinka węża i dziwny osad na korze po jednej nocySolo3k, 24 mar 2025 |
|
|
|
||
zdrowie
Ptaszniki
Dziwny nalot na ptasznikuMejfik, 31 gru 2024 |
|
|
|
Napisany 09 czerwca 2010 - 12:42
Wstaw zdjęcie.
Nawet po przęłozeniu gekona w inne miejsce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Nawet po przęłozeniu gekona w inne miejsce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 czerwca 2010 - 14:01
Próbowałaś dawać jej coś innego niż to co pokazane na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 czerwca 2010 - 14:09
Gekon faktycznie w tragicznym stanie. Dawno nie widziłam takiego wychudzonego.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 czerwca 2010 - 15:22
karmie je larwami cmy i swierszczami, posypanymi witaminami, do wody...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 czerwca 2010 - 20:08
Kupa ma konsystencję zwartą i jest ciemna?
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany