Koleżanki i koledzy terraryści! Jestem od kilku dni szczęśliwym posiadaczem węża zbożowego. Jest to młody osobnik, ma okolo 30 cm długości. Jest bardzo płochliwy, spadł mi z ręki z jakichś 30 cm, zastanawiam się, czy takie upadki są dla niego niebezpieczne...? zdarzylo się to na szczęście tylko raz... Kolejne pytanie to: jak oswoić młodą zbożówkę? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź i porady :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 maja 2010 - 19:20
Podobne tematy: UPADEK ZBOŻÓWKI x
Sprzedam węże
Zbożówki SCALELESS, regiusy DOROSŁE samica Lesser Enchi YB & samiec Clown Leopard Vanilla YBEver, 05 paź 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Regiusy DOROSŁA para, zbożówki SCALELESS - zamienię na heterodony, zbożówki, inne regiusyEver, 26 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Zbożówki scaleless i inneDuda, 26 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Węże
Dziwny wygląd kału zbożówkimiyamane, 06 cze 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Archiwum ogłoszeń
Heterodony, Zbożówki, Pytonyvantis_terra, 17 maj 2025 |
|
![]() |
Postowanie wyłączone
Napisany 26 maja 2010 - 20:53
Zależy jak upadnie ale nic nie powinno sie stac moja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 maja 2010 - 21:31
https://www.terrarium.pl/forum/viewtopic.php?t=28193
jest to link do odpowiedzi na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
jest to link do odpowiedzi na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 maja 2010 - 12:01
a tam mój mleczak prawie codziennie spada z galezi i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 maja 2010 - 17:57
Jak wpuściłem swojego regiusa do terra to od razu zaczynał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 czerwca 2010 - 09:55
Upadki mogą być groźne dla węży, choć może nie z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów