Jump to content

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - pozostałe tematy

- - - - -  
terra dla agamy czerwonogłowej

• This topic is locked This topic is locked
18 replies to this topic

#11 Zia1350282976

Zia1350282976
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6445 dni
  • Poland / Wielkopolskie / Piła

Posted 20 March 2010 - 01:03

Paula nie unoś się. Każdy dobrze radzi, dla dobra zwierząt. Może naprawdę poczekaj, aż będziesz na swoim i będziesz dysponować większą przestrzenią...
Nikt......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

Similar Topics: terra dla agamy czerwonogłowej     x

#12 Jumbik

Jumbik
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6528 dni
  • Poland / Pomorskie / Gdańsk

Posted 20 March 2010 - 10:20

[quote]przeczytaj moje inne posty, a jak to zrobisz to sie dowiesz ze ja nie kupilam tych jaszczurek, nie mialam w planach wogole trzymania w domu......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#13 majkelloo

majkelloo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5702 dni
  • Poland / Łódzkie / Łódź

Posted 20 March 2010 - 11:06

Niby w opisie gatunku podane wymiary (150x150x80) dotyczą stadka 3-4 jaszczurek więc teoretycznie na logikę dla jednego osobnika wymiary terrarium Pauliny powinny być ok. Tylko......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#14 Paulina_1989

Paulina_1989
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5613 dni
  • Poland / Mazowieckie / Mszczonów

Posted 20 March 2010 - 11:12

niech wam bedzie, narazie zostaje u mnie tylko jedna bo nie mam na nia klienta a nie chce oddac byle komu. Jak bym teraz nie......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#15 Paulina_1989

Paulina_1989
  • Terrarysta

Posted 20 March 2010 - 11:24

dzieki, ja sie spotkalam z tym ze nie nadaja sie dla poczatkujacych hodowców. Scianki beda cienkie, konar bedzie zajmowal malo dna lub wcale bo bedzie......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#16 majkelloo

majkelloo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5702 dni
  • Poland / Łódzkie / Łódź

Posted 20 March 2010 - 11:34

No i wg mnie bardzo dobrze tylko pamiętaj żeby z wysokością półek nie przesadzić żeby zwierzak się nie połamał spadając z wysokości. Jak nie masz......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#17 cekol20

cekol20
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5962 dni
  • Poland / Podkarpackie / Lańcut

Posted 29 March 2010 - 13:59

[color=red]*Usunięty*[/color]

[color=green]//Trim[/color]

#18 Paulina_1989

Paulina_1989
  • Terrarysta

Posted 31 March 2010 - 22:18

dodaje zdjecia z zakonczonej budowy, niestety obecnie nic lepszego nie uda mi sie zrobic :(
[img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/138107.jpg[/img][size=10][b],[/b][/size][img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/138108.jpg[/img][size=10][b],[/b][/size]

#19 Go_Mi

Go_Mi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5651 dni
  • Poland / Mazowieckie / Warszawa

Posted 01 April 2010 - 21:21

[quote]Czytałem wiele opisów i nigdzie nie mogę doczytać że agama czerwonogłowa nie nadaje się dla początkujących[/quote]

Więc przeczytaj sobie tutaj ;) pkt.......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

1 user(s) are browsing this forum

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.