Nareszczie wiosna !!
Moj żółw z totalnego leniewgo śpiocha powoli przemienia sie w leniwego nerwowego niespiocha :)
Zaczyna juz coraz wiecej spacerować ale jednak i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Wiosenna przemiana x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Wiosenna wyprzedaż tanioBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
WIOSENNA OFERTA. DUŻO MALUCHÓW!Rambo_1, 11 kwi 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Redukcja - wiosenna wyprzedażk4cp3r8, 07 kwi 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
superINSECT - wielki powrót! Wiosenna ofertasuperINSECT ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Nowa, wiosenna oferta - m.in. młode E. cyanognathus i E. rufescensPatryk_B ![]() |
|
![]() |
Napisany 29 marca 2006 - 10:35
Mój żółw również poczuł wiosnę. Samica była agresywna w stosunku do kamienia tj. tarczkami szyjnymi waliła o kamień :). A oprócz tego to tylko może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 marca 2006 - 16:48
no, u mnie też na maksa wszystkie gadziory :)
Dziś nawet wiosenne porządki ;) - nie miałam czasu na przygotowanie porannego jedzonka, wmawiając żółwiom,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Dziś nawet wiosenne porządki ;) - nie miałam czasu na przygotowanie porannego jedzonka, wmawiając żółwiom,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 marca 2006 - 17:44
U mnie samiec w tym roku spokojniejszy (miał kłopoty ze zdrowiem), zato samica zalecała się do niego. Ciekawa odmiana.
Napisany 29 marca 2006 - 21:25
Moje dwie samice zwariowały i robią co robią sami się przekonajcie [img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/8675.jpg[/img]
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów