Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Wrażenia-giełda Zabrze 26.03.06r.

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
14 odpowiedzi na ten temat

#11 ganiap

ganiap
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7430 dni
  • Polska / Śląskie / Knurów

Napisany 26 marca 2006 - 22:18

Też sie zgadzam z Piotrem mi ta gielda wystarczy nie ma tłumów jak na Świetochłowicach można spokojnie pokupywac ceny takie jak wszedzie choc mozna trafić na okazje np.u piotra widzialem samice Lasiodora parahybana L12 mial tak z 7,5 cm cialka kosztowala 120 zl ,a takie same byly na Świetochłowicach za 160 zl wiec jest różnica mi osobiście podoba sie ta giełda . Naprawdze szacunek dla Piotra ,że mial chęci cos takiego zorganizowac naprawde wielki szacunek .Pozdrawiam Jakub.

Podobne tematy: Wrażenia-giełda Zabrze 26.03.06r.     x

#12 Wiciu

Wiciu
  • Redaktor.nieaktywny
  • Z nami od: 8261 dni
  • Polska / Śląskie / Bytom

Napisany 27 marca 2006 - 07:03

No dobra w ostatnim poscie przesadziłem, aż tak źle nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 27 marca 2006 - 15:04

Absolutny brak wrażeń po "giełdzie "w Zabrzu ale dobrze,że coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 niebieskooka

niebieskooka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7437 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 30 marca 2006 - 20:37

Ja zakupilam w Terrazwierz parke Pictusowi dostalam gratis pudeleczko swierszczy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 avabela

avabela
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7646 dni
  • Polska / Śląskie / Jaworzno

Napisany 01 kwietnia 2006 - 08:44

My z mezem wyjatkowo ta giełde polubi a wiecie dlaczeczego?-...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2026 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.