Witam,
Można powiedzieć, że piszę tego posta w imieniu mojego Bubusia, który ostatnio (już dość długo) cierpi z powodu samotnego howu. Niestety warunki mieszkaniowe nie pozwalają mi na trzymanie większej ilości żółwi.
Od jakiegoś czasu, pewnie z owodu abstynencji, Bubuś próbuje kopulować z wszystkim co możliwe, ocząwszy od mebli, podłogi, toreb, stojaków itp itd.
Wiem że dokupeinie mu jednej samiczki nie załatwia sprawy, stąd pytanie, czy ktoś nie myśli o rozmnożeniu swoich samiczek i nie potrzebuje do tego gatunku męskiego na zasadzie "wypożyczenia na jakiś okres"? Nie wiem czy to w ogóle ma sens w świetle póxniejszego odstawienia od "stada"?
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 06 lutego 2010 - 14:43
Podobne tematy: Poszukiwany x
Kupię
Poszukiwany samiec lub parka Dendrobates auratus El CopeWterrariujsie, 10 gru 2025 |
|
|
|||
Ogłoszenia matrymonialne
H.formosus samiec dorosły poszukiwanyespe2w, 29 paź 2025 |
|
|
|||
Kupię
Poszukiwany samiec sub/adult Parabuthus villosus "black"Kubik290, 10 paź 2025 |
|
|
|||
Ogłoszenia matrymonialne
Poszukiwany samiec T.seladonia_tartosik_, 26 sie 2025 |
|
|
|||
Kupię
Pyton Birmański poszukiwany podrośnięty osobnik.gonzo183, 17 sie 2025 |
|
|
Napisany 06 lutego 2010 - 17:28
co do samic to Ci nie pomogę, ale pomogę Ci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lutego 2010 - 17:34
Napisany 06 lutego 2010 - 17:49
a no to dobrze :) a skoro ma obszerne terrarium,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lutego 2010 - 16:25
[quote]Dzięki za troskę :)
Bubuś mieszka w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Bubuś mieszka w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lutego 2010 - 17:12
Strzelinianko, nie przestalby, najwyzej moglby trafic na babe z charakterem,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lutego 2010 - 17:24
Oczywiscie, wszystko to, co Zolw napastowal do tej pory sobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2010 - 08:12
Moim zdaniem, trzymanie jednej samicy (obojętnie jaki gatunek żółwia) nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany