Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?


- - - - -  
Sushi!



  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
72 odpowiedzi na ten temat

#51 mangusta

mangusta
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6300 dni
  • Germany
  • Płeć: Kobieta

Napisany 25 stycznia 2010 - 19:33

u nas w sushi-barach jest żarcie pierwsza klasa, ale też wiadomo że odpowiednio kosztuje. gdybym mogła jadłabym tylko sushi, żaden schabowy z kapustą się do....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się
jeśli nie posiadasz jeszcze konta.







#52 Yamaneko

Yamaneko
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6551 dni
  • Polska / Śląskie / Myszków
  • Płeć: Mężczyzna

Napisany 25 stycznia 2010 - 20:04

[quote]Wydziwiasz Kobieto ;) Porządnego schabowego byś zrobiła, wtedy pewnie bym pochwalił, a być może się na spróbowanie skusił ;)[/quote]

Bleeeee......
znowuu....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się
jeśli nie posiadasz jeszcze konta.



#53 Yamaneko

Yamaneko
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6551 dni
  • Polska / Śląskie / Myszków
  • Płeć: Mężczyzna

Napisany 25 stycznia 2010 - 20:10

[quote]Zgadza się- ocet ryżowy na chwilę do mikrofali, po czym dodać łyżkę cukru i szczyptę soli. Ja np. wolę dać więcej cukru, a zamiast solić,....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się
jeśli nie posiadasz jeszcze konta.



#54 mangusta

mangusta
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6300 dni
  • Germany
  • Płeć: Kobieta

Napisany 25 stycznia 2010 - 20:21

właściwie to mi do formowania ryżu wystarcza miseczka z wodą i łyżką octu ryżowego :) nie wyobrażam sobie nie używać tego formując ryż czy tnąc....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się
jeśli nie posiadasz jeszcze konta.







#55 empiu

empiu

    Miniona moderator: Jaszczurki

  • Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 6919 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań
  • Płeć: Kobieta

Napisany 25 stycznia 2010 - 20:21

Hehe mikrofala tylko do podgrzania. Może zamiast marynaty być woda z solą, żeby ryz się nie kleił :) Ja sprzedam swój myk odnośnie omletów- zwijam....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się
jeśli nie posiadasz jeszcze konta.



#56 Yamaneko

Yamaneko
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6551 dni
  • Polska / Śląskie / Myszków
  • Płeć: Mężczyzna

Napisany 25 stycznia 2010 - 20:32

[quote]Hehe mikrofala tylko do podgrzania. Może zamiast marynaty być woda z solą, żeby ryz się nie kleił :) Ja sprzedam swój myk odnośnie omletów- zwijam....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się
jeśli nie posiadasz jeszcze konta.



#57 Yamaneko

Yamaneko
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6551 dni
  • Polska / Śląskie / Myszków
  • Płeć: Mężczyzna

Napisany 25 stycznia 2010 - 20:33

bardzo, ale to BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO proszę o przepisik !!!!!!!!!!!!!!!!

Onegai shimasu !!!! :-D






#58 mangusta

mangusta
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6300 dni
  • Germany
  • Płeć: Kobieta

Napisany 25 stycznia 2010 - 20:56

ok no to tak - kupujemy imbir, obdzieramy go ze skórki i kroimy na bardzo cieniutkie plasterki (max 1mm). przydaje się taka tarka do krojenia....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się
jeśli nie posiadasz jeszcze konta.



#59 Yamaneko

Yamaneko
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6551 dni
  • Polska / Śląskie / Myszków
  • Płeć: Mężczyzna

Napisany 25 stycznia 2010 - 21:59

dzięki WIELKIE !!!!
kiedyś próbowałem, ale wyszedł twardy i smak hmmm... nie ten robiłem na wiele sposobów (tzn sam kombinowałem hihi) ale lipa :-(
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.



#60 VipoV

VipoV
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6944 dni
  • Polska / Mazowieckie / Białobrzegi
  • Płeć: Mężczyzna

Napisany 25 stycznia 2010 - 22:59

Sorry za offtopa ale... No właśnie, ja się teraz zmagam z wyborem produktów na sushi... :) Wiem jakie składniki trzeba mieć itp ale... Nie wiem....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się
jeśli nie posiadasz jeszcze konta.








1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów






© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.