Aniu, ja obserwuję 7 dni w tygodniu 15 odoratusków jak się mamy licytować ;) Widzę jak sobie radzą i wiem, że to typowe bottom walkery jak to niektórzy nazywają. Jeżeli fundujemy im duży zbiornik to bardzo mocno zagracony - wiem, że one sobie radzą z podpływaniem, ale nie są to aż tacy aktywni pływacy jak wiele innych żółwi. Na raty 50 cm jak najbardziej, jednym, większym wysiłkiem - też dadzą radę, ale nie uważam, żeby do tego były stworzone. Ot, moje poglądy - każdy może mieć własne :D
15 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 stycznia 2010 - 00:14
Podobne tematy: Rok z Stinkpot'em (Sternotherus odoratus) x
Archiwum ogłoszeń
Kupię Sternotherus odoratus - Piżmik Wonnyejfarsta |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Żółw wonny ( Sternotherus odoratus) dorosły samiecMiB, 30 sty 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Sternotherus minor, Kinosternon baurii, Kinosternon subrubrumbrenas, 22 lis 2022 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Sprzedam żółwie Sternotherus odoratusAdams1980, 31 maj 2022 |
|
|
|||
Wyceny, gdzie kupić
[gdzie kupić] Kinosternon acutum, Sternotherus minorbrenas, 19 lip 2022 |
|
|
Napisany 24 stycznia 2010 - 10:59
Mateusz, ja się wcale nie licytuję, napisałam to, co widziałam,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2010 - 11:02
Czołem,
Najgorsze jest to, że nasze zwierzaki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Najgorsze jest to, że nasze zwierzaki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2010 - 12:07
Cześć Grzesiu! Jak zwykle piękny elaborat walnąłeś i myślę, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2010 - 16:16
Mądre ucieczki od tematu są z mojej strony mile widziane...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2010 - 21:20
U mojego odoratusa zdarzało się, że ryby ginęły bez śladu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany