Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
początek

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
27 odpowiedzi na ten temat

#11 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 14 marca 2006 - 21:41

witam Celtic...roslinki z hurtowni są tanie i nie wyglądają najgorzej...już taniej sie robi, oświetlenie połowe ? czyli 500:)... nie mam pytań ...tak czy tak nie sumuj nic czego nie zbierzesz do docelowego terra bo brzmi to jak wywalenie tysiaka który przepada jak rzucony kamień w wodę. Jeśli jesteś kobietą ...a jesteś!!! i to piekną :) to wierzę ze możesz nie mieć zdolności do wykonania takiego terra ,ale sa znajomi którzy moga pomóc więc bez przesady...
...ale jesli kwitujesz to słowami gra nie warta świeczki to widzę ze kasa jest w kieszeni i to co napisałem kieruje do tych co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: początek     x

#12 BaCu

BaCu
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7157 dni
  • Polska / Śląskie / Chorzów

Napisany 14 marca 2006 - 22:38

JA dla Mojego legusia zrobiłem średnie terrarium ale z perspektywa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 celtic

celtic
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7933 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 14 marca 2006 - 22:48

nie przegadam :P
oswietlenie.. zalezy kto co chce kupowac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 Deore

Deore
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7984 dni
  • Polska / Śląskie / Tychy

Napisany 14 marca 2006 - 23:22

wrzucę tylko przybliżony kosztorys, bo nie chce mi się wszystkiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 14 marca 2006 - 23:26

witam ...raz jeszcze napisze proszę nie sumować mi tu czegoś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 14 marca 2006 - 23:37

witam...hmmmm te ceny mówią że terra są ze złota chyba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 aisha86

aisha86
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7128 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 14 marca 2006 - 23:40

ja bym poprosiła pare fotek :D

#18 Deore

Deore
  • Terrarysta

Napisany 14 marca 2006 - 23:41

owszem, pierwsze ze sklepu było. Ale potem korek, wodospady, różne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 aisha86

aisha86
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7128 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 14 marca 2006 - 23:46

a ja mam pomysł zrobienis terrarum dla mojego legusia z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 Deore

Deore
  • Terrarysta

Napisany 14 marca 2006 - 23:51

już ktoś to robił, widziałem fotki. Kiepski stosunek powierzchni dna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.