To samo podłoże używałem również do Cenchri cenchri i nie zauważyłem nic niepokojącego.
Wióry z drzew iglastych - szybka pomoc
16 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 listopada 2009 - 22:42
Podobne tematy: Wióry z drzew iglastych - szybka pomoc x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Trochę samic szybka wyprzedażSpiderEarth, 14 sty 2024 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Agamka nic nie je. Potrzebna szybka pomocMalwinaGacolinek, 02 gru 2023 |
|
![]() |
|||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Boa Constrictor imperator z 2018r. samiec pilne szybka sprzedażibuum, 17 sie 2023 |
|
![]() |
||
Sprzedam węże
3 dorosłe węże zbożowe SCALELESS - szybka sprzedaż.snowby, 12 sie 2023 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
L. parahybana i B.albopilosum podrostki - samce i samice - najniższa cena - szybka oferta :)KOPP, 15 cze 2023 |
|
![]() |
Napisany 15 listopada 2009 - 23:08
Napewno nie jest to idealne podloze w terrariu np. ze wzgledu na trudnosc utrzymania sporej wilgotnosci ( i jak pisalem wyzej) ale apsolutnie nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 listopada 2009 - 13:14
Dzięki za wypowiedzi, bo już się martwiłem.
Adas, nie mam regiusa tylko boasa, i nie używam torfu kokosowego ze względu na gabaryty terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Adas, nie mam regiusa tylko boasa, i nie używam torfu kokosowego ze względu na gabaryty terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 listopada 2009 - 14:28
Nie wiem dlaczego regiusa mialem caly czas w glowie :)....
Ale mimo wszystko polecam wymienic na torf (wlasnie wilgotnosc ) przy trocinach bedzie stanowczo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ale mimo wszystko polecam wymienic na torf (wlasnie wilgotnosc ) przy trocinach bedzie stanowczo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 listopada 2009 - 14:50
Więc od dwóch dni jeżdżę po Poznaniu i szukam wiórów z drzew iglastych. I albo sprzedawcy takich nie mają, albo sami nie wiedzą z jakich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 listopada 2009 - 16:10
Iglaste sa jasne (kremowo,biało, żółtawe ) o intensywnym zapachu :)
Lisciaste (zależy od gatunku...dąb-beż/buk-lekki róż/olcha-braz.róż itd) raczej prawie bezwonne.
Lisciaste (zależy od gatunku...dąb-beż/buk-lekki róż/olcha-braz.róż itd) raczej prawie bezwonne.
Napisany 18 listopada 2009 - 17:32
Castorama :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów