czy ktos moze z was wie cos na temat wyleczenia nerek u stepowca.
moja niunia jest pod opieka weterynarza tutaj w anglii ale moze ktos z was to przezyl i cos wie na ten temat.
zolw mial zrobione badanie krwi i jest na antybiotykach ale weterynarz nie daje mu duzych szans za tydzien ma podjac decyzje czy trzeba go uspac
co myslicie o tym czy on cierpi z powodu tych nerek nie wiem czy powinnam w razie czego zgodzic sie na zastrzyk czy pozwolic mu odejsc naturalnie
napiszcie swoje opinie na ten temat dzieki
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 marca 2006 - 18:20
Podobne tematy: choroba nerek u stepowca x
Przypięty
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
zdrowie
Jaszczurki
metaboliczna choroba kościHalynka1990, 10 mar 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
zdrowie
Gekon lamparci (Eublefar)
choroba czy nie?IgorBalcerski, 02 kwi 2024 |
|
0 |
![]() |
|||
![]() |
zdrowie
Jaszczurki
gekon płaczący dziwne białe plamy, czy to choroba?teraphosa21, 10 lut 2024 |
|
0 |
![]() |
![]() |
|
zdrowie
Straszyki
Co to za choroba?Xetto, 25 gru 2023 |
|
0 |
![]() |
Napisany 10 marca 2006 - 21:04
flaffi malo wiem o zowiach ale stracilam juz pare zwierzat,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2006 - 22:03
Wbijasz szybko na jakieś angielskie forum terrarystyczne, znajdziesz naopewno coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2006 - 18:37
wczoraj odebralam moja niunie ze szpitala weterynarz jednak zdecydowal ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2006 - 20:43
Przykra sprawa,biedna niunia,Tobie tez wspolczuje.
Glowa do gory!zycze Ci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Glowa do gory!zycze Ci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 kwietnia 2006 - 15:24
no w koncu moja niunia ma sie lepiej po malym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów