znalazłam czerwonolicego w opłakanym stanie wielkość pokrywki od słoika 1L lewa łapka pogryziona karapaks uszkodzony . spryskałam mu łapkę oxycortem i karapaks też ale zaczeło od niego śmierdzieć cała góra to jak śmierdzące jajko co robić musi wytrzymać do jutra ( będzie u weta) na szczęście zjadł mięsko rybie i wołowinę w kawałkach ale ten smród mnie przeraża dajcie jakąś radę mam stepówkę jeszcze i się martwię każdy żółw jest w innej części mieszkania
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 20 września 2009 - 11:33
Podobne tematy: znalazłam czerwonolicego w opłakanym stanie x
Archiwum ogłoszeń
Oddam dorosłego żółwia czerwonolicegoidaida, 18 sty 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Oddam dorosłego żółwia czerwonolicegoidaida, 18 sty 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
terrarium szklane w stanie idealnymjanusz75, 06 lip 2023 |
|
![]() |
|||
żywienie
Zwierzęta
Co się stanie gdy żaba za dużo zje? Żaba latająca bambusowavamipeq, 07 kwi 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
pająki
Ptaszniki
Czy pająk jest w stanie przegryźć plastikBlomy, 06 sie 2022 |
|
![]() |
Napisany 20 września 2009 - 11:44
oblej go jodyna (znaczy sie rany). Nie wkladaj do wody....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 września 2009 - 13:37
Możesz skonsultować się telefonicznie z dr Malutą [url]https://www.terrarium.com.pl/zobacz/warszawa-aleksandra-maluta-671.html[/url]
Napisany 20 września 2009 - 19:17
[quote]oblej go jodyna (znaczy sie rany). Nie wkladaj do wody....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 września 2009 - 15:22
nie załatwił sie pod siebie , a więcej zjasł mięsa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 września 2009 - 00:21
On nie musi pić, ale powinien jeść tylko w wodzie....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 października 2009 - 21:00
Witajcie sorki że nie odzywałam się żółwik żyje czuje się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów