Zadajcie sobie pytanie czy kameleon musi byc tylko zielony? Moje kamelki zmieniaja kolorki i mnie to nie martwi,poluja,pija,biegaja. Temp i wilgotnosc wzorowa wiec widocznie tak musi byc. Nie sa dzikie,lubia opuszczac swoj domek. Ps. Kuba popadasz w paranoje az irytujesz! Piszesz co post to samo. Czytaj,czytaj,czytaj. Jak sie zrobi rozowo odblaskowa to sie zacznij martwic :)
75 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 czerwca 2009 - 11:35
Podobne tematy: Cos sie dzieje z oczkiem. x
terrarium - pozostałe tematy
Początkujący hodowcy węży
Coś się dzieje z ogonemKuchi9595ddds ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
![]() Brachypelma auratum nie je i sie ciągle wyczesuje i wszystkiego sie boj co się dzieje? (Wylinka byla 2 tygodnie temu)panPAJAK ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Żółw czerwonolicy coś się dzieje z karapaksemMiko_bs, 19 lut 2024 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Co się dzieje z moim pająkiem ?Snakes2137, 21 kwi 2021 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon żmijowy, coś mu się dzieje.RastaBoy, 29 gru 2020 |
|
![]() |
Napisany 28 czerwca 2009 - 13:09
Chauwa: Moze i masz racje. Z wszystkim panikuje. Wczesniej pisalem,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 czerwca 2009 - 15:20
Yeah!!!!
Po wielu dniach obserwacji i stresow nareszcie zobaczylem....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Po wielu dniach obserwacji i stresow nareszcie zobaczylem....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 czerwca 2009 - 18:12
Tak jak pisałam od początku-- za duża karmówka.
Napisany 28 czerwca 2009 - 20:43
Wystarczy zmienic karmowke, na mniejsza i jeszcze tylko zaopatrzyc sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lipca 2009 - 11:32
Galeria zdjec Leosi z 05.07.2009.
Moim zdaniem doszla troche...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Moim zdaniem doszla troche...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów