Zgadzam sie z Taffi ze to kosztowne hobby. Sama wiem ile mnie to kosztuje choc nie mam zbyt wielu okazow. Faktem jest tez ze osoby ktore chca ot tak sobie hodowac jakies ogzotyczne zwierzatka bez mozliwosci zapewnienia im odpowiednich warunkow powinny 100 razy przemyslec to wszystko zanim zdecyduja sie na zakup. Co zas sie tyczy "mlodziezy nie pobierajacej przychodow" - no coz, sama jestem jeszcze mlodzieza, gdy nie pracowalam skas jednak musialam brac pieniadze na to hobby. Bardzo czesto pomocni sa rodzice w rozwijaniu i spelnianiu pewnych marzen, wiec nie uwazam ze mlodziez moze byc zlymi wlascicielami gadzinek, wrecz przeciwnie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
10 odpowiedzi na ten temat
Napisany 22 lutego 2006 - 16:08
Podobne tematy: wentylacja x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Zestawy ptaszniki + pojemnik 12x12x11 / moczbox z wentylacjąLolexxen, 05 paź 2025 |
|
|
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane 60x40x120 : Tło strukturalne, duża wentylacja idealne dla kameleonaKwdiil, 20 lip 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
maluchy detal, 5x 10x: darlingi, reduncus, cambri, baviana | POJEMNIKI 12x12x11 z wentylacjąLolexxen, 19 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Sprzedam pojemniki 12x12x11 z wentylacją (możliwe zamówienia hurtowe 5x, 10x, 15x, 50x, 100x, 1000x)Lolexxen, 09 cze 2025 |
|
|
|||
terrarium
Węże
Wentylacja w pojemniku dla pytona królewskiegoPiterstom, 04 paź 2024 |
|
|
|
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany