Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Ogrzewanie dużego terra

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
13 odpowiedzi na ten temat

#11 dennis123451

dennis123451
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6115 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Toruń

Napisany 23 maja 2009 - 15:38

po co Ci kupować narazie ultra sokro młode legwany mogą być pod nią ok 10 min dziennie ? nie ma sensu, ja jej nie mam, mam tylko uv 5.0 po 12h dziennie w odległości 15cm i również jest bardzo aktywny itp...pozatym nie róbcie off topa, chodzi o ogrzewanie a nie źródła uv. świetlówka jedna na rok starcza, profilaktycznie raz na 10mc można wymieniać, tak robi dużooo osób i wszsytko jakoś jest ok, efekty efektami, ultra różni się tym, że emituje bardzo intensywne światło, jest taka mocna, że człowiek może się nią opalać jak na solarium, dlatego młode legi to ok...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Ogrzewanie dużego terra     x

#12 Patryk_Z

Patryk_Z
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6027 dni
  • Polska / Śląskie / Kłobuck

Napisany 23 maja 2009 - 20:22

[quote]po co Ci kupować narazie ultra sokro młode legwany mogą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 Długopis

Długopis

Terrarysta

• Terrarysta
  • Z nami od: 7623 dni
  • Polska / Mazowieckie / Sochaczew

Napisany 24 maja 2009 - 11:24

Rzeczywiście robi się offtop na temat ultravitaluxa, więc zakończmy tą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 Jaclawiciel

Jaclawiciel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6784 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 24 maja 2009 - 13:19

Zastanawiam sie dlaczego nikt nie wspomniał o PowerSun'ie? Połączenie Vitaluxa,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.