po co Ci kupować narazie ultra sokro młode legwany mogą być pod nią ok 10 min dziennie ? nie ma sensu, ja jej nie mam, mam tylko uv 5.0 po 12h dziennie w odległości 15cm i również jest bardzo aktywny itp...pozatym nie róbcie off topa, chodzi o ogrzewanie a nie źródła uv. świetlówka jedna na rok starcza, profilaktycznie raz na 10mc można wymieniać, tak robi dużooo osób i wszsytko jakoś jest ok, efekty efektami, ultra różni się tym, że emituje bardzo intensywne światło, jest taka mocna, że człowiek może się nią opalać jak na solarium, dlatego młode legi to ok...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 maja 2009 - 15:38
Podobne tematy: Ogrzewanie dużego terra x
Budowa, osprzęt
Ogrzewanie szkła 100x40x40Babaajagaa, 25 paź 2025 |
|
|
|
||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium pionowe exo-terra 45x45x60Ra_Jan88 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Okazja testudo kleinmanni z terraKamiga, 09 kwi 2025 |
|
|
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Przepiękny żabuti ew z podwójnym terraKamiga, 05 wrz 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Dwa zjawiskowe gekony lamparcie z terra lub bezKamiga, 05 wrz 2025 |
|
|
Napisany 23 maja 2009 - 20:22
[quote]po co Ci kupować narazie ultra sokro młode legwany mogą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2009 - 11:24
Rzeczywiście robi się offtop na temat ultravitaluxa, więc zakończmy tą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2009 - 13:19
Zastanawiam sie dlaczego nikt nie wspomniał o PowerSun'ie? Połączenie Vitaluxa,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany