Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Uzytkownik KLATA

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
32 odpowiedzi na ten temat

#21 Gość_kangur105_*

Gość_kangur105_*
  • Gość

Napisany 20 maja 2009 - 19:25

[quote]Jestes moim guru!Tak na oko zawarles jakies 100 słow w swojej wypowiedzi i zadnego znaku interpunkcyjnego!!![/quote]

Hmm i co z tego ? .
Jesli nie masz nic ciekawszego do powiedzenia ,badz nie wiesz nic na ten temat ,to odpuść sobie .

Ja moge powiedziec jedynie ,ze jesli chodzi o roztocza to szczerze w nie ,nie wierze;/

Kuba trzyma weze w naprawde sterylnych warunkach , nie sadze, aby w jego terrarium mogly rozwinac sie jakie kolwiek paskudztwa ,pozatym czesto u niego jestem ,biore weze na rece ,przygladam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#22 bz_pna

bz_pna
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6258 dni
  • Polska / Śląskie / Pszczyna

Napisany 20 maja 2009 - 19:33

Dla mnie jego wypowiedz byla arcyciekawa.Punkt widzenia zalezy od punktu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#23 klata

klata
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7149 dni
  • Polska / Łódzkie

Napisany 20 maja 2009 - 20:09

Co do roztoczy nie miał bym po co tak sobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#24 Serpiente

Serpiente
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6971 dni
  • Polska / Podkarpackie

Napisany 20 maja 2009 - 20:12

[quote]Dla mnie jego wypowiedz byla arcyciekawa.Punkt widzenia zalezy od punktu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#25 champion72

champion72
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6066 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 20 maja 2009 - 20:58

powiem tak [u]samce[/u] ptaszników L7 w gore sprzedaje jako niesex...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#26 klata

klata
  • Terrarysta
  • Polska / Łódzkie

Napisany 20 maja 2009 - 21:11

To lepiej nie mów ... Jak nie wiem jaka pleć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#27 champion72

champion72
  • Terrarysta

Napisany 20 maja 2009 - 21:14

do tego Panie szanowny ze skoro juz wysyłasz foty do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#28 klata

klata
  • Terrarysta
  • Polska / Łódzkie

Napisany 20 maja 2009 - 21:21

Szczególnie ze skąd mam wiedzieć ze ten ktoś mówi mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#29 champion72

champion72
  • Terrarysta

Napisany 20 maja 2009 - 21:46

sluchaj ustalmy jedno i ty masz swoje racje i ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#30 klata

klata
  • Terrarysta
  • Polska / Łódzkie

Napisany 20 maja 2009 - 21:47

no ty nie masz tylko chcesz mieć wiec to są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.