witam! mam pierwsze małe lamparty wyklute 1 i 4 maja i chciałbym zapytać ludzi którzy już mnożyli te gekony po jakim czasie mam zacząć je karmić i czym? czy mogą być od razu mniejsze mączniki czy świerszcze czy może coś jeszcze? bardzo proszę o pomoc..
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 maja 2009 - 13:40
Podobne tematy: kiedy zacząć karmić maluchy? x
Sprzedam węże
Python Reticulatus maluchy cb26 Pełna lista AKTUALIZACJAMrRetic, 22 maj 2026 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
OFERTA PTASZNIKÓW - maluchy hurt i minihurtLolexxen, 21 maj 2026 |
|
|
|||
Ptaszniki - maluchy, detal | Bielsko-Biała, Skoczów, OstrawaLolexxen, 07 maj 2026 |
|
|
|||
Maluchy O. schioedtei..... Samice P. everetti .... Samce H. schmidti DCFSerb, 04 maj 2026 |
|
|
|||
Maluchy O. schioedtei..... Samice P. everetti .... Samce H. schmidti DCFSerb, 04 maj 2026 |
|
|
Napisany 04 maja 2009 - 14:05
Mlode z inkubatora przenosze do terrarium po zresorbowaniu woreczka zolciowego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 maja 2009 - 15:41
Jak przedmówca:
Zaczną jeść w przeciągu tygodnia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zaczną jeść w przeciągu tygodnia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 maja 2009 - 16:03
okej zrobię jak mówicie.. bardzo dziękuje za pomoc :)
Napisany 04 maja 2009 - 18:50
dzisiaj z ciekawości rzuciłem dniowemu gekonowi małego mącznika raz miał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 maja 2009 - 22:12
Tak,daj mu.
Napisany 06 maja 2009 - 08:22
Mlodym gekonom po ok 4-5 dniach od wyklucia podaje sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany