Zmiana hodowli MYSZY na MASTOMYS'Y
57 odpowiedzi na ten temat
Napisany 01 kwietnia 2009 - 09:13
Zamiast puszek po piwie lepiej używać puszek po karmach (whiskas, darling itp) dla większych poidełek puszki po dużych karmach, dla mniejszych te po mniejszych, sprawdza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Zmiana hodowli MYSZY na MASTOMYS'Y x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Wyprzedaż hodowliToffikXL, 30 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
1.4 Pyton Królewski Python Regius CB 2024 (rabat na pakiet) Kraków redukcja hodowliMytelit, 22 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Resztki hodowlieve667, 22 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie, redukcja hodowli DOROSŁE, PODROSTKI, MŁODEAlekszw21, 23 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Wyprzedaż hodowliProMaster, 14 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 01 kwietnia 2009 - 09:22
Puszki po karmie jeszcze nie zniszczyły mi ani jednej, z kolei początkowo używałem kilka razy puszki po piwie, z racji że zrobione są z cieńszego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2009 - 09:28
Dzięki Karla za tak szeroki opis.
Cały czas się zastanawiałam czy ma sens ta cała zamiana, ale mnie przekonałaś, Kumpel zrobi mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Cały czas się zastanawiałam czy ma sens ta cała zamiana, ale mnie przekonałaś, Kumpel zrobi mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2009 - 09:46
Kup siatkę, zrób ramkę z listewek i do niej przymocuj siatkę na pinezki, zszywki, itp ja mam tak we wszystkich zbiornikach. Co do możliwości niszczycielskich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2009 - 09:49
Nie trzeba mocować siatki do szkła, zaginasz w dół brzegi i masz taką "pokrywkę". Nie przesuwa się ani nie spada. Przyjrzyj się jak ma mordd...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2009 - 10:10
Karla, ja poważnie mówię, moja zbożówka jest naprawdę ewenementem. Po pierwsze w stosunku do myszy jest bardzo płochliwa, poza tym jej szybkość pozostawia wiele do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2009 - 11:42
Cz ktoś z was stosuje jako pojemnik hodowlany na gryzonie Kastę .?
http://irma.pl/466/Wiadra_plastikowe dostępną w niemal każdym sklepie budowlanym.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
http://irma.pl/466/Wiadra_plastikowe dostępną w niemal każdym sklepie budowlanym.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2009 - 12:07
Ja stosowałem. Drogie, ale OK.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów