Gdy moją agama podrósnie to chciałbym jej dla urozmajcenia diety podać 1 dniowego pisklaka gołebia( z mojej hodowli, szczepione ) czy to jej nie zaszkodzi?Mam też pytanie czy mogę jej podawać co kilka dni pisklę kanarka , mój ojciec ma hodowle i pewnie z nowu będzie wyrzucał pisklaki więć aby się nie zmarnowały mam zamiar nimi karmić brodacza, lecz nie wiem czy mu nie zaszkodzą( są bardzo małe , jako sesek)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 marca 2009 - 19:56
Podobne tematy: co myślicie o podawaniu piskłaków agamie? x
kujawsko-pomorskie
Giełda
co myślicie o sklepie exo factoryjacak, 10 sie 2023 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Jakie witaminy podawać agamie brodatej?vinniczek, 03 paź 2022 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Co myślicie o suszonych świerszczach dla agamy? Używał ktoś?vinniczek, 20 gru 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
początkujący owady
Modliszki
Co myślicie o exo feedersgrucha28, 16 lip 2020 |
|
![]() |
|||
Hyde Park
Co myślicie O Reptile Zone?Fabereq, 09 lip 2020 |
|
![]() |
Napisany 28 marca 2009 - 20:36
z tego co wiem to pisklaki golebi sa duzo wieksze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 marca 2009 - 21:36
Rowniez wydaje mi sie, ze piskle golebi beda za spore....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 marca 2009 - 21:54
porównałem 1 dniowego pisklaka , jest wielkośc 5 dniowego oseska....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 marca 2009 - 22:48
pamietaj, ze oseski skarma sie OKAZYJNIE, nie moze byc glowna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 kwietnia 2009 - 00:40
Czyżby lud potrzebowal nowej uciechy? Dorosla Agama pewnie poradzilaby sobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 kwietnia 2009 - 08:47
kosztem pisklaka hehe. A tak na serio , agama nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów