Witam ja w temecie mam samice kameleona jemenskiego i jest ciezarna jajka widac na zewnatrz (takie wypuklosci przy ogonku) jak zrobie foto umieszcze i moje pytanko brzmi co robic zeby mial jak najlepiej podlozew terarium to kokos - taki zmielony jest won w akwarium grubosc warstwy okolo 10 cm czy wystaczy zeby zlozyla pod torfem kabel grzewczy do torfu kapie woda z kroplówki ?? Jest to mloda samica jeszcze nie miala potomstwa jak jej moge pomoz ?? Jeszcze jedno ze kolorok jej wogole sie nei zmienil caly czas jest jasno zielona ??I czy ktos ma jakis pomysl zeby zrobic inkubator...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 lutego 2006 - 14:58
Podobne tematy: Samica Jemena w ciazy x
Archiwum ogłoszeń
Samica Lasiodora parahybana ~7cm dcLaikowyTerrarysta, 12 maj 2026 |
|
|
|||
Sprzedam węże
Pyton siatkowy SUPER DWARF (mini siatka) - samica Tiger het Purple AlbinoEver, 07 cze 2026 |
|
|
|||
Sprzedam węże
Boa imperator Sunglow Sharp - spora samica na petaGaweł, 10 cze 2026 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
SAMICA Acanthoscurria geniculata 5 DCK4rakan, 04 cze 2026 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samica N. Incei "Classic"Lak_Wynd |
|
|
Napisany 04 lutego 2006 - 15:08
wywal włukno kokosowe i kabel a daj 20 cm wilgotnego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2006 - 22:34
czy taki torf kupie w sklepie ogrodniczym ?? lub gdzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2006 - 22:37
Do inkubacji vermiculit, ale w włuknie kokosowym samica ma ciężko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany