Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
ucieczka węża i na dodatek pies!!!

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
20 odpowiedzi na ten temat

#11 wrrr

wrrr
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7191 dni
  • Polska / Podkarpackie / Mielec

Napisany 03 lutego 2006 - 20:42

pomimo tego że to jest młody pies to jest mądry, aczkolwiek szalony i bardzo żywy on na wszystko praktycznie szczeka co się rusza. aleee jak wie że robi źle to nawet nie mruknie. wąż miał około 0,5m to wydaje mi się że by go na raz nie dziabnoł. nie wiem pozatym czy pies znalazby takie małe stworzonko w ciemnościach. jutro znowu zaczne przeszukiwać pokój. nie wydaje mi się żeby węzyk uciekł poza to pomieszczenie ponieważ w domu temperatura w nocy często spada do 15 C. a wąż jak jest wyziębnięty to raczej leży w jednym miejscu lub porusza się na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: ucieczka węża i na dodatek pies!!!     x

#12 wrrr

wrrr
  • Terrarysta

Napisany 03 lutego 2006 - 20:44

a i żeberka kaloryferów książki półki "dachy" mebli wszystko już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 03 lutego 2006 - 22:18

Mi kiedyś lncetogłów ok50cm uciekł (zreztą nie raz mój bład)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 03 lutego 2006 - 23:36

[color=#003300]Mój regius w zastępczym terrarium po żółwiu wylazł przez otwór...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 wrrr

wrrr
  • Terrarysta

Napisany 04 lutego 2006 - 18:02

dalej go nie ma a nawet jak wyjdzie to przy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 Gość_astan1234_*

Gość_astan1234_*
  • Gość

Napisany 04 lutego 2006 - 21:51

Witam
Myśle ze w nocy mogłabys sprubować poszukać.Mi jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 04 lutego 2006 - 22:27

[color=green]Pewnie nawet jak pies go znajdzie to zanim się zorientuje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 wrrr

wrrr
  • Terrarysta

Napisany 05 lutego 2006 - 13:12

eh trzeci dzień mija i nic, jedyne pocieszenie to jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 Gordon

Gordon
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7387 dni
  • Polska / Mazowieckie / Siedlce

Napisany 05 lutego 2006 - 13:20

Ja bym porozkładał torebki plastikowe na podłodze i czekał w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 wrrr

wrrr
  • Terrarysta

Napisany 05 lutego 2006 - 17:06

też o tym myślałam tylko, że zamiast papiru miałam folię,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.