Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Giełda, wykłady i dzień otwarty schroniska - Lublin 29.03.2009

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
105 odpowiedzi na ten temat

#1 Bartek_Gorzkowski

Bartek_Gorzkowski
  • Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 8047 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 17 lutego 2009 - 15:39

Dnia 29 marca 2009 (niedziela) jak co miesiąc odbędzie się w naszym schronisku Dzień Otwarty. To cykliczna impreza ciesząca się dużą popularnością i zainteresowaniem mediów, z miesiąca na miesiąc przyciągająca coraz większe rzesze miłośników zwierząt.

Dzień Otwarty organizowany w marcu jest o tyle wyjątkowy, że jego gospodarzem będzie tym razem „Egzotarium”, czyli dział schroniska zajmujący się zwierzętami egzotycznymi (głównie gadami, płazami i pajęczakami) łączący w sobie funkcje schroniska, ośrodka rehabilitacji i centrum edukacyjnego.

W ramach imprezy odbędzie się cykl wykładów poświęconych różnym aspektom terrarystyki (zdrowie, opieka, aspekty prawne, itp.), wystawa zwierząt egzotycznych, oraz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Giełda, wykłady i dzień otwarty schroniska - Lublin 29.03.2009     x

#2 axe03

axe03
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6386 dni

Napisany 17 lutego 2009 - 17:27

heh juz myślałem, że będe musiał czekać do maja na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 _RAV_

_RAV_
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6683 dni

Napisany 17 lutego 2009 - 18:35

nie ukrywam ale jestem mile zaskoczony ... chętnie bym coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 miki11252

miki11252
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6424 dni

Napisany 17 lutego 2009 - 20:36

elo super że jest giełda ma 30 marca udzonki więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 zaba_zabson

zaba_zabson
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6875 dni
  • Polska / Lubelskie / Opole Lubelskie

Napisany 17 lutego 2009 - 22:03

hmm w końcu w końcu zapewne się pjawię... Może jakiegoś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Bartek_Gorzkowski

Bartek_Gorzkowski
  • Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 8047 dni

Napisany 17 lutego 2009 - 22:31

[quote]nie ukrywam ale jestem mile zaskoczony ... chętnie bym coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 _RAV_

_RAV_
  • Terrarysta

Napisany 18 lutego 2009 - 00:31

[quote] [quote]nie ukrywam ale jestem mile zaskoczony ... chętnie bym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 billboard

billboard
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6156 dni

Napisany 18 lutego 2009 - 10:12

ale fajnie 28 marca mam urodziny no a 29 giełda...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 _RAV_

_RAV_
  • Terrarysta

Napisany 18 lutego 2009 - 10:56

ja bede mial na sprzedaz pajaki i P. regiusa (dlugosc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 mangusta

mangusta
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6402 dni
  • Germany

Napisany 18 lutego 2009 - 11:45

jak ktoś będzie z rana chciał podjechać to ja też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.