no ja też na noc wyłączam żarówkę, ale w nocy temperatura nie spada poniżej 20 stopni. jak zauważyłeś to ja dwa terra ogrzewam, więc razem mają wielkość 20x40x30 i ogrzewam je właśnie 25 W żarówką, umiejscowiona jest centralnie na środku i przez to w tarra mam zróżnicowaną temperaturę i modliszka sobie sama wybiera czy woli być w cieplejszym czy chłodniejszym miejscu :), gdybym miał więcej terrariów i więcej modliszek to pewnie też wybrałbym za rozwiązanie kabel grzewczy :)
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 lutego 2009 - 14:14
Podobne tematy: Kabel grzewczy x
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Krótki kabelJędrek ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Panel grzewczy\ ceramiczny emiter ciepła - duże terrariumarek_sysunia, 22 lis 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Terrarium szklane 100x40x50 z tłem z korka + kabel grzewczy + termostat + kryjówkasponex, 07 paź 2024 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jak zabezpieczyć kabel grzewczyJaniu, 20 cze 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Kabel grzewczy...Janiu, 03 kwi 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 05 lutego 2009 - 16:54
No właśnie a mi dojdzie jeszcze 1 terra jak podrosną...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2009 - 18:24
kabel o taki niskiej mocy moze sie stykac,robilem doswiadczenie z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2009 - 11:42
co ty gadasz jak nie moga sie stykac ? co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów