Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
maculata zwiała !

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
22 odpowiedzi na ten temat

#11 kemots

kemots
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6435 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 30 stycznia 2009 - 07:33

Problem w tym , że ptaszorki mieszkaja w ...biblotece , gdzie mają swoje terriaria . Miedzy regałami z ksiażkami , a to dwie ściany po sufit . Za kaloryfer nie bardzo mam jak zajżeć , panel umocowany na sztywno przy ścianie . powyciagałem od rana terriaria liczac ,że może gdzieś w okolicach kabli grzewczych , ale nic nie znalazłem. poczekamy
p.s.
Jak czytam , to makulaty lubią sobie uciekać ! . To kolejny przykład ,że do szybkich pajaczków należy być maksymalnie skoncentrowanym , jeśli się otwiera pojemniki. teraz wiem jaki popełniłem błąd. nawilżałem pojemniki i nie zakręcałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: maculata zwiała !     x

#12 Yoshizaki

Yoshizaki
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7578 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 30 stycznia 2009 - 07:40

[quote] [quote] [quote]Taki maluch nie zrobi nic tobie ani córce....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 Sick_Boy

Sick_Boy
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6912 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 30 stycznia 2009 - 09:18

[quote]Raczej nie ma ze strony maculaty żadnego niebezpieczeństwa, jest tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 kemots

kemots
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6435 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 30 stycznia 2009 - 09:59

[quote]

Niektórzy chyba nie łapią różnicy między...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 T-REX

T-REX
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6993 dni
  • Polska / Małopolskie / Czchów

Napisany 30 stycznia 2009 - 10:27

Dwa lata temu miałam podobną sytuację. Zwiała mi maculata L2....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 Kurnik

Kurnik
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6589 dni
  • Polska / Małopolskie / Wieliczka

Napisany 30 stycznia 2009 - 13:25

mozna by sprobowac zostawic wilgotny torf kolo kabli grzewczych. Cieplo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 Andzej

Andzej
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6446 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecinek

Napisany 30 stycznia 2009 - 15:08

[quote] [quote]Raczej nie ma ze strony maculaty żadnego niebezpieczeństwa, jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 Sick_Boy

Sick_Boy
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6912 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 30 stycznia 2009 - 15:21

[quote] [quote] [quote]Raczej nie ma ze strony maculaty żadnego niebezpieczeństwa,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 Venomous

Venomous
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6787 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 31 stycznia 2009 - 13:08

bobaz głupoty piszesz.. daj się ukąsić maculacie L2 jak uważasz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 seal_mili

seal_mili
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6169 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 03 lutego 2009 - 11:26

Zgodze się z kilkoma poprzednimi wpisami, że nie ważne czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.