Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Rejestracja mojego legwana

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
18 odpowiedzi na ten temat

#11 ArQen

ArQen
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6326 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 12 stycznia 2009 - 18:21

jak wiesz kto to to bym zgłosiła zaniedbanie do TOZu lub bym nawet podciągnela to do znecania sie nad zwierzeciem, w koncu groziło to smiercia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Rejestracja mojego legwana     x

#12 Bowendurth

Bowendurth
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6081 dni
  • Polska / Mazowieckie / Pruszków

Napisany 12 stycznia 2009 - 18:36

Brak słów na takich "ludzi", brak słów.... Daj mu to wszystko, czego prawdopodobnie nie doświadczył u poprzednich "opiekunów". Doradzałbym też wizytę u weta na zestaw...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 Lootinka

Lootinka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6079 dni
  • Polska / Śląskie / Jastrzębie Zdrój

Napisany 12 stycznia 2009 - 18:54

"Brak słów na takich "ludzi", brak słów.... Daj mu to wszystko, czego prawdopodobnie nie doświadczył u poprzednich "opiekunów". Doradzałbym też wizytę u weta na zestaw...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 Bowendurth

Bowendurth
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6081 dni
  • Polska / Mazowieckie / Pruszków

Napisany 12 stycznia 2009 - 21:24

O.o? Jakoś nie bardzo mogę pojąć, że nie da się zbadać legwana... To był wet od gadów czy jakiś taki zwykły? Bo mi nie wygląda...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 Lootinka

Lootinka
  • Terrarysta

Napisany 12 stycznia 2009 - 21:46

Bylam u zwyklego wet a potem u jego zony opowiedzialam historie powiedzieli ze jesli je regularnie ,zalawia sie i chodzi to znaczy ze jest zdrowy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 ArQen

ArQen
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6326 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 13 stycznia 2009 - 15:31

Polecam badania kału na początek i zmianę weta na takiego co mamy w polecanych.
Badania kały wykluczy jakiekolwiek pasożyty. (np. ameba może być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 Długopis

Długopis

Terrarysta

• Terrarysta
  • Z nami od: 7569 dni
  • Polska / Mazowieckie / Sochaczew

Napisany 13 stycznia 2009 - 19:39

Można pobrać krew, zbadać poziom Ca i P Jednak jeśli legwan nie wykazuje jakiś wyraźnych zdrowotnych niedomagań, to nie wiem, czy to ma sens. Badanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 Tamigo

Tamigo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6411 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Polkowice

Napisany 17 stycznia 2009 - 20:44

Witam! Mój jeden legwan został znaleziony na łące. Rozpytywałam, czy komuś nie uciekł w sklepie zoologicznym, u weterynarza i ogólnie nie robiłam z tego tajemnicy....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 Lootinka

Lootinka
  • Terrarysta

Napisany 18 stycznia 2009 - 13:34

Dziekuje za odp jak najszybciej pojde z rodzicami do urzedu zarejestrowac mojego legusia mam nadzieje ze nie bedzie z tym zadnych problemow

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.