7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 06 stycznia 2009 - 17:25
Mam parkę agam brodatych samica ma 2 lata i 43 cm samiec 7 lat 42cm. Przez okres około 8 miesięcy są razem w jednym terrarium.. samiec cały czas gryzł samice w kark, a ja go cały czas odseparowywałam od niej, po prostu nie dopuszczałam do kopulacji... samiczka też mu na to nie pozwalała, uciekała i unikała go. Teraz nie wiem jakim cudem samica ma wyczuwalne jaja i od wczoraj zaczyna kopać całe terrarium jest bardzo pobudzona, samca zabrałam od niej. Nie wiem czy doszło do kopulacji, ale jakoś w to wątpię. Czy samica teraz gdy np nie doszło do kopulacji...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Samiczka ma jajeczka i co dalej x
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Heterodon samiczka 2025Gość_BFLS_* , 06 kwi 2025 |
|
|
||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
phormictopus sp green femur samiczkaBubu89, 21 lip 2025 |
|
|
|||
śląskie
Giełda
Chce kupić młodą agamke karłowatą, najlepiej samiec, samiczka w ostateczności.Lgs, 19 cze 2025 |
|
|
|||
zachowania
Gekon lamparci (Eublefar)
Moją samiczka kopie...Janiu, 30 gru 2024 |
|
|
|
||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Pyton birmański samiczkaBadsnake, 06 sty 2025 |
|
|
Napisany 06 stycznia 2009 - 17:45
czy można odróżnić jaja niezapłodnione od zapłodnionych??
Napisany 06 stycznia 2009 - 18:12
Witam
Na samym początku chciałam zaznaczyć, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Na samym początku chciałam zaznaczyć, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2009 - 18:41
Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedz, już wszystko jest przygotowane na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2009 - 19:30
A czy to normalne, że straciła całkowicie apatyt i muszę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 stycznia 2009 - 18:40
Często odmowa pobierania pokarmu poprzeda złożenie jaj przez samicę, także...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 stycznia 2009 - 23:56
Jezeli zaczela juz kopac to normalne ze nie pobiera pokarmu....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2009 - 13:15
przy składaniu jaj siostra ma zasłonić terra??
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany