Witam ponownie.
Po przeniesieniu żółwi do nowego domu (czyt. nowe akwarium) samcowi udzielił się chyba świąteczny nastrój i zaczął się zalecać do samicy (Trzęsące się łapki i te sprawy)
I tutaj mam pewne obawy, co jeżeli samica kiedyś przestanie protestować (na chwile obceną chyba nie ma ochoty) i zrobi się kotna? :P Czy ona zdaje sobie sprawe, że nie ma gdzie skłądać jaj itd?
Chce również dodać że zółwie są w akwarium 4 dzień, nie wychodzą jeszcze (mam nadzieje, że to przez stres) na wyspe (raz czy dwa razy któryś z nich był zwiedzać sztuczną trawe ale zaraz wskoczył do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 grudnia 2008 - 13:06
Podobne tematy: Zrobiło się romantycznie, gody x
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
do kosza ( samo się zrobiło 2x)grzesssiu, 31 lip 2013 |
|
![]() |
||
![]() |
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Małe miejsce na plecach zrobiło sie białeBoch3nn, 27 mar 2013 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
Zdjęcia i filmy pozostałe
Cytrynowo się zrobiłoSnarf, 11 gru 2009 |
|
![]() |
Napisany 28 grudnia 2008 - 15:00
Rozdziel samca i samice, nie mogą być cały czas w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 grudnia 2008 - 15:31
[quote]Rozdziel samca i samice, nie mogą być cały czas w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 grudnia 2008 - 21:14
Do godów skłonilo zwierzeta nie tyle samo nowe akwarium, co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 grudnia 2008 - 17:06
Zauważyłem żę samiec zaczyna gryżć samice. Mam rozdzielić żółwie czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów