Jak dla mnie lekka porażka. Zamiast wielkiej ilości chusteczek lepiej dać mniejsze pudełeczko. Na ścianki styropian. Luźne miejsce wypychamy gazetami. Można tez zawinąć folią aluminiową. Dziurki nie potrzebne, bezkręgowce zużywają bardzo mało powietrza, a tylko zimne powietrze dostawać się może. Jak wysyłamy roślinożerne np. straszyki można wsadzić gałązkę. Miejsce ścięcia okręcamy chusteczką, wacikiem, zwilżamy, okręcamy nitką i folią. Wtedy roślinki dochodzą świeże.
34 odpowiedzi na ten temat
Napisany 11 grudnia 2008 - 18:43
Podobne tematy: Poradnik. Jak zapakowac naszego pupila do wysylki. x
warunki hodowli
Jaszczurki
Dla jakiego pupila najlepsze?SprinTereK, 10 cze 2023 |
|
|
|||
Hyde Park
Szukamy lekarza do naszego Zespołu!VETAN, 18 sie 2022 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Ptaszniki i owady karmowe na Zoo egzotyka w Warszawie (-10%) i wysylki !prime2012, 14 paź 2020 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
GLOBAL SPIDERS / Oferta na najbliższa giełdę w Warszawie 02.02 oraz wysylki. Duża oferta min. blondi / machala / auratus / chromatopelma / hamoriiBerlin997, 22 sty 2020 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Mega oferta KG Spiders - wysylki za pobraniem !!!!! |
|
|
Napisany 11 grudnia 2008 - 18:52
Ale kregowcow juz tak nie wyslesz,a te raczej przewazaja w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 grudnia 2008 - 22:13
[quote]Ale kregowcow juz tak nie wyslesz,a te raczej przewazaja w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 grudnia 2008 - 22:16
a mi sie wydawalo ze przewazaja gady...
Napisany 11 grudnia 2008 - 23:12
A według mnie zdecydowanie bardziej przeważają bezkręgowce -----> głównie ptaszniki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany