Wczoraj kupiłam sobie muchołówkę. Dużo czytałam różnych artykułów w internecie na temat zimowania i o jego konieczności. Mieszkam w bloku. Temperatura pokojowa średnio 15-20 stopni C. Taka temp. chyba nie nadaje się na zimowanie? Do dyspozycji mam więc balkon i piwnicę. Na balkonie raczej jest za zimno bo ostatnio często jest mróz (mieszkam we Włocławku). O lodówce nie ma mowy. No i zostaje piwnica. Temperatura jest ok. 10-15 stopni C. Ale nie mam okien, nawet najmniejszego? Co mam wobec tego zrobić? Mam ją postawić w piwnicy i około co tydzień podlewać? Czy wogóle nie zimować? A i jeszcze. Czy mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Problem z zimowaniem muchołówki POMOCY

gru 05 2008 11:00
5 odpowiedzi na ten temat
Gość_Anonymous_*
Napisany 05 grudnia 2008 - 11:00
Podobne tematy: Problem z zimowaniem muchołówki POMOCY x
rozmnażanie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Poważny problem z nimfami caribena Versicolorteraphosa21, 04 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Caribena versicolor problembatus, 04 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
Problem z muszkami owocówkamiLe_v7o7, 16 cze 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
problem z wychodzeniem i wciąż z jedzeniemIgorBalcerski, 11 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
linienie
Skorpiony
Problem z linieniem skorpionaMatthew5355, 17 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 05 grudnia 2008 - 22:14
to jest sposób zimowania muchołówki karton oklejony styropianem z szybka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 grudnia 2008 - 22:59
Proponuję przezimować roślinę na parapecie z dala od kaloryfera i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2009 - 11:23
Witam!
Podłącze sie pod temat bo mam podobny problem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podłącze sie pod temat bo mam podobny problem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 marca 2009 - 16:46
Nie nie nie!!
Muchołówke powinieneś trzymać na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Muchołówke powinieneś trzymać na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 marca 2009 - 19:50
Dzięki pusus, długo musiałem czekać na odpowiedz i pewnie roślinka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów