chodzi mi rowniez o wypowiedzi innych ktorzy stanowczo odradzaja chociaz w zyciu nie mieli w terra wodospadu,wypowiadaja sie na podstawie stereotypow,wiadomo ze jesli do terra 40x40 wlozysz wodospad to zwiekszy on wilgotnosc,ale skoro ktos planuje wodospad to uwazam ze ma juz duze terrarium i moze sobie na to pozwolic,tak jak pisalem wyzej przy rozmiarach terrarium takich jak moje lub podobne,zwiekszenie wilgotnosci jest niezauwazalne,jest temperatura i wentylacja.chyba ze ktos robi terrarium z akwarium i nie bedzie w ogole wentylacji to wtedy moga byc problemy,z tego co zauwazylem przynajmniej u siebie gekony bardzo lubia wode i zastanawiam sie czy nie zamontowac dodatkowo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
24 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 listopada 2008 - 10:08
Podobne tematy: Wodospad dla eublefara lamparciego??? x
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Karmienie gekona lamparciegoGulaszek ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Kupię żółwia lamparciego SAMCAGekon88, 17 sie 2025 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
jak suplementować gekona lamparciego?heartz4lilikaa ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Młoda SAMICA gekona lamparciegoLili_Reptile_House, 07 lis 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Terrarium 45x45x80+ wodospad+wyposażenie+ płaczkiPatrycja1992xxx, 20 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 30 listopada 2008 - 11:28
No dobra, ja rozumiem, ze byc moze ten wodospad jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 listopada 2008 - 13:42
mysle ze tak,ale nie za duzy.
Napisany 02 grudnia 2008 - 16:34
Większość tych, którzy się"nie znają"po prostu wiedzą w jakich warunkach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 grudnia 2008 - 16:49
O tym mozna pisac ksiazki,jest wieeeeele rzeczy w terrarium ktorych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów