Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
nie udana rejestracja boa??!!

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
16 odpowiedzi na ten temat

#11 aleksandra

aleksandra
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8255 dni
  • Polska / Mazowieckie / Żyrardów

Napisany 25 września 2008 - 08:48

Robert, metoda na poczte jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, zawsze dostaje dokumenty a oni mają obowiązek rejestrowac każdy list który do nich dojedzie. Nie ma mozliwości aby list który jest wysylany do urzędu "przepadł" Oczywiście pewnie takie sytuacje sie zdarzają,ale są to wyjątki. Ale może rzeczywiscie macie racje ,ze lepiej iść po stępelek i ma się spokój. Ja jednak nie mam takiej możliwości bo urzędy pracuja w godzinach mojej "pracy" i dlatego wysyłam wnioski pocztą.
pzd
Ola

Podobne tematy: nie udana rejestracja boa??!!     x

#12 RobertM

RobertM

Moderator: Kameleony

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 6792 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 25 września 2008 - 11:09

Choć się to sprawdza w przypadku Aleksandry, stanowczo nie polecam....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 PHS

PHS
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8259 dni
  • Polska / Podlaskie / Białystok

Napisany 25 września 2008 - 11:30

Mała uwaga ,rzeczywiście każdy polecony jest odnotowany w dziennik,tylko...wiadomo,że przesyłka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 Marsel

Marsel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6448 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 25 września 2008 - 14:24

to znaczy tak. podczas rejestracji..po złozeniu wszystkich dokumentów, pani nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 PHS

PHS
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8259 dni
  • Polska / Podlaskie / Białystok

Napisany 25 września 2008 - 15:47

Jak już powiedziano,zdajesz dokument w dwu identycznie brzmiących egzemplarzach,najlepiej jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 Gość_Michał_K_*

Gość_Michał_K_*
  • Gość

Napisany 25 września 2008 - 22:16

Ten post pieknie pokazuje jaka niewiedza szczyca sie nasi urzednicy......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 Marsel

Marsel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6448 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 28 września 2008 - 13:08

no nie stety..ciemnota naszych urzedników jest ogromna, kiedy poszedłem do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2026 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.