Co do fotek to nie mam możliwości ich zrobienia. Zdaje się ze obwód brzuszka się nieznacznie zwiększył ale nie mam pewności. Nie ma tez żadnych zmian na skrzelach. Dziś z rana kiedy zmieniałem mu wodę dostrzegłem ze nie porusza się całkowicie, nie reagował także na dotyk, bylem przekonany ze zdechł ale kiedy wyjąłem go z pojemnika poruszył nieznacznie pyszczkiem... Czy taki bezruch i brak reakcji jest normalny i spowodowany spowolnieniem metabolizmu? Jak jednoznacznie stwierdzić zgon zwierzęcia? Pozdrawiam
Napisany 02 października 2008 - 12:27
Co do fotek to nie mam możliwości ich zrobienia. Zdaje się ze obwód brzuszka się nieznacznie zwiększył ale nie mam pewności. Nie ma tez żadnych zmian na skrzelach. Dziś z rana kiedy zmieniałem mu wodę dostrzegłem ze nie porusza się całkowicie, nie reagował także na dotyk, bylem przekonany ze zdechł ale kiedy wyjąłem go z pojemnika poruszył nieznacznie pyszczkiem... Czy taki bezruch i brak reakcji jest normalny i spowodowany spowolnieniem metabolizmu? Jak jednoznacznie stwierdzić zgon zwierzęcia? Pozdrawiam
Podobne tematy: Chory Axolotl pomoc pilnie potrzebna !!! x
Ogłoszenia matrymonialne
Brachypelma vagans - świeży dorosły pilnie potrzebnySNAKESPIDER, 08 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie dorosłe, podrostki samce i samice. Pilnie!Alekszw21, 04 sie 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kraków - vantis_terra - potrzebna pomocMichał_Rks, 17 maj 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedam dwa gekony orzęsione pilnie!!pawelkaz ![]() |
|
![]() |
|||
Budowa, osprzęt
Wybieg zewnętrzny potrzebna pomocWodo18, 30 gru 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 02 października 2008 - 21:58
W tej temperaturze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 października 2008 - 05:59
Jesteś nieoceniona ! Tworzysz podwaliny Polskiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 października 2008 - 15:23
Napisany 10 października 2008 - 17:41
Pisze ponieważ zauważyłem zmianę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 października 2008 - 21:28
Napisany 10 października 2008 - 21:53
Napisany 10 października 2008 - 22:26
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 października 2008 - 15:16
Sprawdzałem wielokrotnie i jestem na 99.9% że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 października 2008 - 18:10
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów