Cześć. 2 dni temu kupiłem modliszke gwinejską wczoraj wydawała się jakby martwa później gdy pokazałem ją sprzedawcy zaczęła się ruszać(gdy wziął ją na ręce) alew ogóle od wczoraj nie chce jeść dałem jej świerszcza i nic(podstawiałem jej nawet pod paszczęke) a odwłok ma taki sam jak 3 dni temu wtedy też zjadła 2 świerszcze rano i wieczorem to moja pierwsza modliszka więc nie wiem w terrarium siedzi mało tylko ciągle wygrzewa się u mnie na biurku siędząc na liściu wymiary terrarium to 20x20x20 wystrój to patyczek z dużym liściem 2 kamyczki nie zbyt duże i waciki na podłoże wszystko jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 31 sierpnia 2008 - 22:06
Podobne tematy: moja pierwsza modliszka problem x
rozmnażanie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Poważny problem z nimfami caribena Versicolorteraphosa21, 04 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Modliszka Haania orlovi L3/4 pakietroseqqq, 05 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Caribena versicolor problembatus, 04 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
Problem z muszkami owocówkamiLe_v7o7, 16 cze 2025 |
|
![]() |
|||
linienie
Modliszki
Modliszka nagle straciła siłyJawa, 10 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 31 sierpnia 2008 - 22:16
Skoro nie chce jeść to nie zmuszaj jej do tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2008 - 20:12
wiem że się będzie wylegiwała ale wcześniej się ruszała dużo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2008 - 21:09
a kiedy przechodzla wylinke na l5?? skoro nie chce jeść...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2008 - 21:53
Ja mam trzy modliszki L5 [i]Parasphendale agrionina[/i] i hoduje je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 września 2008 - 16:55
modliszka była kupiona od L5 i już zdechła wygląda na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 września 2008 - 20:40
a może źle przeszła wylinkę. i to nogi od wylinki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 września 2008 - 21:02
właśnie nie przeszła wylinki w tym problem też tak myślałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów