7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 sierpnia 2008 - 22:08
Witam, dziś patrzę na młodą agamkę mam ja kilka dni odmiana Red, i zobaczyłem że jej tylne łapy się nie ruszają, sprawdzałem wszystko, czucie ma,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Agama tyle lapy sie nie ruszaja x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 30 sierpnia 2008 - 22:21
Lepiej nie ruszaj jej tą łapką bo to na pewno wywołuje ból....
Udaj się z tym do weterynarza może agama skakała z dużej wysokości...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Udaj się z tym do weterynarza może agama skakała z dużej wysokości...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 sierpnia 2008 - 22:22
Witam
Nie jest moze zaczopowana??
Nie jest moze zaczopowana??
Napisany 30 sierpnia 2008 - 22:30
[quote]Witam
Nie jest moze zaczopowana??[/quote] Raczej nie mam w terr tylko kamienie, a kamienia 10cm maluch 8cm nie zje:P
przypuszczam że coś sobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Nie jest moze zaczopowana??[/quote] Raczej nie mam w terr tylko kamienie, a kamienia 10cm maluch 8cm nie zje:P
przypuszczam że coś sobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 sierpnia 2008 - 22:41
W razie czego zrobiłem masarzyk w cieplej wodzie, trudno masować młoda agame. zobaczymy,
BTW nogi wygladają zdrowo.
BTW nogi wygladają zdrowo.
Napisany 31 sierpnia 2008 - 10:21
Ja się trochę mało znam, ale może to oznaki krzywicy?
Napisany 02 września 2008 - 23:06
wiesz co jestes zalosny moge dostac kartek za to co pisze... ale to tylko kartka... i musze to napisac... zrobiles temat ze cos jest Twojej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2008 - 20:34
[quote]
[quote]Witam
przypuszczam że coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
przypuszczam że coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów