7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 sierpnia 2008 - 21:05
Cześć, mam albo miałemżółwia stepowego. Na forum był seksowany na samice, dorosła wielka samica miała napewno jakies20lat. Była jak co dzien na wybiegu. Niestety gdzies uciekła:(( Przeszukałem kilka razy całe podwórko i nic. Moagła się ona gdzies zakopać cała ? Mogła tez uciec chyba pod bramą, zobaczyłem dzis ze jest uszkodzona wylewka-tir cięzki wczoraj wjezdzał na podwóko pewnie od tego, ale zółw rzadko tam chodził. No więc mogła sie ona tam zakopac, przeszukałem jeszcze wszystko wokół podwórka ale nic:((Teraz jeszcze na dodatek leje na dworzu. Powywieszałem ogłoszenia ze zaginął żółw, mozna jeszcze cos zrobic?:(
Podobne tematy: Ucieczka żółwia stepowego x
początkujący żółwie
Żółwie wodno-lądowe
przygotowania do żółwiadominik4621, 21 wrz 2025 |
|
|
|
||
Kupię
Kupię warana stepowegoNewt99, 17 lis 2025 |
|
|
|||
Kupię
Kupię żółwia egipskiego, lub giwiaździstegoNorturu, 09 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Sprzedam żółwia greckiego Testudo hermaniiKazaneq, 09 wrz 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kupię żółwia stepowegossszymon1990, 04 cze 2024 |
|
|
Napisany 02 sierpnia 2008 - 22:13
Deszcz dla żółwia nie jest straszny, potrafi się zakopać i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 sierpnia 2008 - 20:21
Podczas deszczu zólwie lubia wychodzic z kryjówek, wiec szukaj szczegolnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 sierpnia 2008 - 22:54
Na wszelki wypadek sprawdź dokładnie miejsca gdzie lubiła się zagrzebywać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 sierpnia 2008 - 08:30
Przeżył zime na wolności? Mógł on sobie wykopać jakis dołk...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 sierpnia 2008 - 09:05
Stepowe znane sa z tego, ze swietnie i gleboko kopia,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 sierpnia 2008 - 09:51
A mógł wykopac taką głęboką dziore ze go nie widac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 sierpnia 2008 - 10:44
Teoretycznie mogla skutkiem upalow uznac, ze pora na sen letni...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany