Dzis jak chciałem podac konika polnego mojej jaszczurce zobaczyłem że jeden z koników(największy) Leży zdechły i rusza mu sie głowa. Wzielem go na rękę a z niego wyszedł jakiś biały robak podobny do larwy muchy. Co to jest??? I jak to może zaszkodzić jaszczurce jeżeli zjadła by konika polnego a może w nim też jest taki zarodek owego robala:/ poprawka własnie zauważyłem że z drugiego konika też cos takiego wylazło:/ robal jest cały biały identyczny jak larwy muchy i ma jakby czarny nosek coś takiego jakby szpilka czarna na gębie[/img]
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 sierpnia 2008 - 15:08
Podobne tematy: Dziwny robal x
linienie
Ptaszniki
Dziwny wygląd Caribena Versicolor po wylince.teraphosa21, 17 paź 2025 |
|
|
|||
Media
Na lotnisku słodycze miały dziwny zapach. Tak znaleźli 1500 pająkówTherapoTerra, 15 lip 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Węże
Dziwny wygląd kału zbożówkimiyamane, 06 cze 2025 |
|
|
|
||
linienie
Węże
Pierwsza wylinka węża i dziwny osad na korze po jednej nocySolo3k, 24 mar 2025 |
|
|
|
||
zdrowie
Ptaszniki
Dziwny nalot na ptasznikuMejfik, 31 gru 2024 |
|
|
|
Napisany 02 sierpnia 2008 - 15:26
nawet trzeci sie znalazł wczoraj wrzuciłem konikom kawełk cista od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 sierpnia 2008 - 20:18
Ty je ciastem od pizzy karmisz? ahhaahahhaha moze podajesz jakies...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 sierpnia 2008 - 20:51
nie no zdechłych nie podaje ale jak wiadomo koniki sa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 sierpnia 2008 - 09:18
swierszcze jedza wszystko a taki konik z laki to tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 sierpnia 2008 - 19:12
u mnie no to na tym co im daje jesc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 sierpnia 2008 - 17:23
maczniki moga dlugo bez zarcia sie obejsc. a ten robak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany