[quote]Może w kwestiach naukowych Karla nie piszesz głupot i wolisz milczeć jeśli nie posiadasz odpowiedniej wiedzy, ale na pewno nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Dyskutujemy, rozmawiamy. Każdy może się mylić i nikt nie obrazi się, jeśli ktoś przedstawi sensowniejsze wnioski. Tyle.[/quote]
Tak na poćwiczenie czytania ze zrozumieniem. Dla ułatwienia zaznaczam co ważniejsze fragmenty:
[quote]Niestety niegdy nie robiłem sekcji węża odłwionego z natury, natomiast robiłem sekcje [b]wielu ssaków [/b]i wiem jak wygląda [b]normalna krezka[/b][/quote]
[quote] [quote]Ponadto pragnę zauważyć że sposób i kolejność odkładania tkanki tłuszczowej u ssaków i gadów może (i pewnie jest) inny.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Tak na poćwiczenie czytania ze zrozumieniem. Dla ułatwienia zaznaczam co ważniejsze fragmenty:
[quote]Niestety niegdy nie robiłem sekcji węża odłwionego z natury, natomiast robiłem sekcje [b]wielu ssaków [/b]i wiem jak wygląda [b]normalna krezka[/b][/quote]
[quote] [quote]Ponadto pragnę zauważyć że sposób i kolejność odkładania tkanki tłuszczowej u ssaków i gadów może (i pewnie jest) inny.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)