Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
maly problemik a w zasadzie sprawa

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 BlackCobra

BlackCobra
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7260 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 31 grudnia 2005 - 11:20

Witam.Posiadam od 3 tygodni geka lapmarciego odmiany midnight(dorosla 2 letnia samiczka 25cm) no i mam pytanie bo wrzucam jej na noc 5 swierszczy (co dwa dni) no i zawsze zjada tylko 2 swierszcze;jednego malego jednego duzego(ma ladny gruby ogonek).Wszedzie w opisach pisza ze dorosly powinien jesc 5-6 swierszczy co dwa dni, a moj je tak malo.Z witaminami nie ma problemu bo pije wode z miseczki a mam witaminy w kroplach.Takze czasami je vibowit jak ma na to ochote.Prosze o szybka odpowiedz.

Podobne tematy: maly problemik a w zasadzie sprawa     x

#2 kajolka

kajolka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7830 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 31 grudnia 2005 - 13:33

wydaje mi się że wszystko ok..jak jest dorosła i całkiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Snapek

Snapek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7627 dni
  • Polska / Śląskie / Jastrzębie Zdrój

Napisany 31 grudnia 2005 - 13:54

Dobrze jest pozatym najlepiej jej jakoś urozmaicić menu bo szybko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 BlackCobra

BlackCobra
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7260 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 31 grudnia 2005 - 14:49

Oczywiscie ze pamientam.Urozmaicam jej menu monczniakami zaraz po wylince karaczanamiAle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 dawid_d

dawid_d
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7529 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 31 grudnia 2005 - 20:59

Ilość zjadanych sztuk zależy od indywidualnych potrzeb danego osobnika. Np.moja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.