Witam mam problem z młodym boa po 3 dniu od podania myszy znalazłem odchody, nie w pelni strawioną mysz strasznie smierdzącą.Boasa kupiłem niedawno była to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Odchody
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 29 czerwca 2008 - 21:02
Podobne tematy: Odchody x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Wermikulit, sphagnum, substrat dla chrząszczy i wijów, odchody barciakaRaven, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Ogniówka pszczela odchody Barciaka na nalewkęRaven, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Dziwne odchody GekonaKitschy, 27 lut 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Nietypowe odchody węża zbożowegoWojtek_Z, 03 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Straszyki
Dziwne odchody straszykaNewt99, 29 maj 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 29 czerwca 2008 - 21:09
to nie są odchody,a raczej wąż zwrócił pokarm
Napisany 29 czerwca 2008 - 22:25
Wlasnie to raczej wymiociny a nie odchody...
Daj wezykowi spokój przez jakies 7 dni i podaj znowu pokarm
tylko stosunkowo maly(biegusa mysiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Daj wezykowi spokój przez jakies 7 dni i podaj znowu pokarm
tylko stosunkowo maly(biegusa mysiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2008 - 08:10
Być może za dużo stresu
Sam napisałeś ze węża masz od niedawna więc może za często zawracałes mu głowe ?:)
Sam napisałeś ze węża masz od niedawna więc może za często zawracałes mu głowe ?:)
Napisany 30 czerwca 2008 - 09:14
Myślę że jak poprzednicy pisali naraziłeś węża na stres.... Często go obserwowałeś albo wyciągałeś po posiłku zbyt dużo grzebałeś w terra lub coś takiego... No...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2008 - 17:25
Dokładnie tak właśnie. Dodam tylko że po karmieniu zostaw go w spokoju przed ok 3 - 5 dni po tym czasie już raczej nie będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2008 - 08:49
Po tygodniu dostał oseska dokładnie wczoraj wieczorem i przez noc go wypluł całego nie nadtrawionego.Jakieś dalsze rady? Wiglotność 70 % temperatura 25 do 35 pod...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2008 - 10:04
Sprawdź czy przypadkiem kloaka nie jest wybrzuszona. A może podajesz za zimne oseski ?? Albo coś stresuje węża, nie koniecznie ty, ale coś w pomieszczeniu.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów