Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Władcy trapezów...

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
15 odpowiedzi na ten temat

#11 robert.p.

robert.p.
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7595 dni
  • Polska / Łódzkie / Opoczno

Napisany 26 grudnia 2005 - 14:37

Tak naprawde to osiągniecie "złotego srodka" w sprawie seksowania pająków ze zdjec jest raczej niemozliwe.Bo zarówno ograniczenie sie do okreslonej grupy osób,jak i zamykanie tematow po kilku odpowiedziach to tylko pólsrodki.Pierwsze zrodzi zaraz pytania typu-"dlaczego oni mogą a ja nie,przeciez tez widze czy to samiec czy samica.",a drugie tez nie bedzie poprawne,jesli pierwsza odpowiedz bedzie zła,a kolejnych 4 "znawców" ją powtorzy.Przede wszystkim to sami pytający powinni zdac sobie sprawe ze rozpoznawanie płci na forum nie jest tak naprawde stuprocentowe,ze oprócz sporej czesci ewidentnie pewnych przypadków pozostaje spora czesc która jest rozpoznana wątpliwie,i to niezaleznie od tego kto wypowie sie w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Władcy trapezów...     x

#12 IroNKapeL

IroNKapeL
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7786 dni
  • Iceland

Napisany 26 grudnia 2005 - 14:49

Ja osobiscie przestalem sie udzialac na tym forum, poniewaz pewnego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 SeBeK

SeBeK
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7212 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 27 grudnia 2005 - 17:02

[quote]Przede wszystkim to sami pytający powinni zdac sobie sprawe ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 robert.p.

robert.p.
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7595 dni
  • Polska / Łódzkie / Opoczno

Napisany 27 grudnia 2005 - 18:02

heh,banowanie moze jest i ostatecznym rozwiązaniem,ale wtedy pozostaje pytanie-kogo banowac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 SeBeK

SeBeK
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7212 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 28 grudnia 2005 - 20:28

Myślę, że jak już banowanie, to jakieś okresowe. Co do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 IroNKapeL

IroNKapeL
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7786 dni
  • Iceland

Napisany 29 grudnia 2005 - 10:44

Chodzilo mi o banowanie, ale tylko na dzial Dymorfizm płciowy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.