Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Władcy trapezów...

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
15 odpowiedzi na ten temat

#1 SeBeK

SeBeK
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7211 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 25 grudnia 2005 - 17:41

Obserwuję ostatnio działy typu dymorfizm płciowy na najpopularniejszych polskich forach związanych z ptasznikami i dochodzę do wniosku, że coraz więcej ludzi seksuje ptaszniki tylko na podstawie kształtu płytki płciowej nie zwracając uwagi na inne, ważniejsze rzeczy. Nie mam pojęcia skąd wzięła się taka moda. Kształt płytki może pomóc w seksowaniu, ale nie daje ostatecznej odpowiedzi!! To, że ktoś widzi trapez czy kwadracik jeszcze o niczym nie świadczy. Potem nagle piękne 100% "trapezowe samiczki" po wylince dostają "zgrubień na końcach nogogłaszczek". Poza tym seksować nie da się nauczyć patrząc na ekran monitora, a wielu jest "specjalistów" co mieli/mają 2-3 ptaszniki w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Władcy trapezów...     x

#2 Pulek

Pulek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7479 dni
  • Polska / Opolskie / Krapkowice

Napisany 25 grudnia 2005 - 19:57

[b]Równiez podpisuję sie pod postem kolegi Sebka. Naprawdę drodzy terraryści...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Lukaszr0

Lukaszr0
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7594 dni
  • Polska / Mazowieckie / Siedlce

Napisany 25 grudnia 2005 - 20:57

[quote][b]Równiez podpisuję sie pod postem kolegi Sebka. Naprawdę drodzy terraryści...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Gość_wh6fxe_*

Gość_wh6fxe_*
  • Gość

Napisany 25 grudnia 2005 - 21:45

W zupelnosc zgadzam sie z toba Lukaszr0. Gdyby takie cos...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 robert.p.

robert.p.
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7595 dni
  • Polska / Łódzkie / Opoczno

Napisany 25 grudnia 2005 - 22:08

Tzw "seksowanie" za pomocą zdjęc jest tylko namiastką seksowania "na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Peter_frostax

Peter_frostax
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7528 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 25 grudnia 2005 - 23:16

Dokładnie tak jak powiedział(napisał) robert.p
Uważam iż on i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 SeBeK

SeBeK
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7211 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 25 grudnia 2005 - 23:29

Robert, powiedzmy że się z Tobą zgadzam. Nikt nie jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Gość_wh6fxe_*

Gość_wh6fxe_*
  • Gość

Napisany 26 grudnia 2005 - 08:44

Z wszytkim sie zgodze ale nie z tym ze powinna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Tyler

Tyler
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7743 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 26 grudnia 2005 - 09:39

Ja w sumie nigdy nie sexowałem z trapezów. Może mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Samael

Samael
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7450 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 26 grudnia 2005 - 11:23

Ja jestem moderatorem ,a w tym dziale udzielam sie rzadko.Jesli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.