Gek bardzo fajny i terra też :) Fajne ma imię gekonik :P
17 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 maja 2008 - 09:11
Ale jest mała różnica, pomiędzy wolnością a terra... Papierowe ręczniki to moim zdaniem najlepsze podłoże, ale to kwestia tego jak się na to patrzy. Dla niektórych ważny jest TYLKO wygląd terrarium, mi na tym mniej zależy -co nie oznacza, że wcale. Kiedyś jak miałam geki to miałam na papierowych ręcznikach i w terra też miałam "plastikową miskę" i to mi nie przeszkadzało.
Podobne tematy: Emo safari ^^ [lamparcik] x
Wydarzenia krajowe
Wyjazd do ZOO Safari w BorysewieMarta_Marciniak ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Media
Łódzkie ZOO - rozbudowa o safari i pawilon dla gadów?freakyman, 30 lip 2010 |
|
![]() |
||
![]() |
Zdjęcia i filmy z jaszczurkami
Lamparcik , początkująca fotografka .Martuaa, 31 maj 2010 |
|
![]() |
||
![]() |
Nasze podróże, co gdzie żyje
SAFARI ZOO w CZECHACHSiciuJP, 02 sie 2009 |
|
![]() |
||
![]() |
Początkujący hodowcy jaszczurek
Dobor gekonow lamparcik do terrar.Mihaił, 17 lut 2009 |
|
![]() |
Napisany 23 maja 2008 - 09:33
Jest róznica w zachowaniu gekona w plastikowym pojemniku i w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2008 - 10:27
Bardzoo fajny :) Widać, że ma się dobrze, bo zaczął...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2008 - 10:43
Ano :) Obie panie siedzą razem i całkiem nieźle sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2008 - 11:04
no no tak samo jak parki lampartów nie można razem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2008 - 11:11
Praktycznie całą noc obie samiczki spędzają w tym pojemniku- każdy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2008 - 11:22
Odkąd za radą Marzeny umieściłam w terrarium mojego lamparta taką...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2008 - 11:29
hmm w takim razie pomyśle o czyms takim u siebie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów